Nieuw Delft blijft bereikbaar tijdens coronavirus

Bij Nieuw Delft houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan daarbij voorop. Daarom volgen we de richtlijnen en adviezen op van het RIVM en gemeente Delft (zie ook www.delft.nl).

Dit betekent dat we in ieder geval tot 6 april geen bijeenkomsten of evenementen organiseren. In de tussentijd blijven we jullie via onze website, social media en onze digitale nieuwsbrief op de hoogte houden over Nieuw Delft. Heb je een vraag over Nieuw Delft? Dan kun je de projectorganisatie op de volgende manieren bereiken.

Per e-mail
nieuwdelft@delft.nl

Via social media
Facebookpagina Nieuw Delft

Telefonisch
Je kunt ook bellen met het telefoonnummer van gemeente Delft: 14 015. Vanwege de huidige situatie kan het zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is.

Spreekuren en toelichting op het stadskantoor
We houden in ieder geval tot maandag 6 april geen spreekuren op de broedplaats van I CHANGE. Ook kun je in deze periode niet in het stadskantoor terecht voor toelichting over Nieuwe Delft bij de balie of maquette. We hopen op je begrip en zien je graag een andere keer terug!