Zaterdag 15 juni: Bezoek de bouwplaats van VOLT

Aanstaande zaterdag opent ERA Contour de deuren van haar bouwplaats in Nieuw Delft voor publiek! Tijdens de landelijke Dag van de Bouw krijgen bezoekers krijgen de unieke kans om een kijkje te nemen achter de bouwhekken van project VOLT.  De bouwplaats is vrij te bezoeken op zaterdag 15 juni tussen 10.00 en 14.00 uur.

Tijdens de Dag van de Bouw krijgen bezoekers uitleg over het ontwerp van VOLT en de manier waarop het project is ontwikkeld. Ook nemen medewerkers van ERA Contour geïnteresseerden mee op een virtuele tour door het 3D-model van het plan. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf de bouwplaats te betreden: de uitvoerders gaan bezoekers graag voor de steigers op en vertellen over de uitdagingen die zij tegenkomen tijdens de bouw. Voor alle gasten is er koffie met iets lekkers én ijs. Kinderen kunnen hun eigen bouwhelm versieren en zich laten schminken.

Het adres van de bouwplaats is Nieuwe Gracht 1 in Delft. Ben je van plan om te komen? Trek dan wel vlak en dicht schoeisel aan.

Over project VOLT

De bouw van VOLT – tussen de Ireneboulevard en de Groene Haven – gaat hard. Hier ontwikkelt ERA Contour drie duurzame gebouwen rond een binnenplein, met zowel appartementen als ruimte voor kenniswerkers. De bouw is eind oktober 2017 gestart en inmiddels wordt gewerkt aan de laatste verdieping van het hoogste bouwblok, wat betekent dat de contouren van het project goed zichtbaar zijn.

Het gebouw VOLT in de stijgers