Draag bij aan de I CHANGE-beweging

I CHANGE the value of food, van oprichtster Mirte van Eijl, is een beweging die voedselverspilling gaat minimaliseren door de waarde van voedsel te vergroten. Daarvoor openen zij een broedplaats in projectgebied Nieuw Delft. Er komt een inspiratiecentrum met lezingen en tentoonstellingen, een pop-up restaurant met onder andere food waste diners en een zero waste winkel. Vanuit deze locatie gaat I CHANGE met elke schakel in de voedselketen aan de slag. Om ieder vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid te laten bewegen naar een duurzame voedselketen met minimale verspilling.

Rabobank, gemeente Delft en de projectorganisatie Nieuw Delft zijn als eerste aangesloten als partner en steunen dit initiatief. Om de beweging en broedplaats te realiseren heeft I CHANGE ook uw hulp nodig – fysiek en financieel. Daarvoor heeft I CHANGE een crowdfunding campagne gestart.

Evenement woensdag 27 maart

Op 27 maart om 20:00 vindt het I CHANGE Join the crowd event plaats in het Rietveld theater in Delft. Hier neemt i CHANGE het publiek mee in haar visie, wat ze precies gaan doen en hoe kunt u daar aan bijdragen. Zij nodigen betrokkenen, investeerders, partners en geïnteresseerden uit om een onderdeel te worden van de I CHANGE crowd. Ze laten u zien, horen, proeven en meemaken wie zij zijn, wat ze gaan doen, en hoe ze dat precies willen aanpakken. Wilt u in welke vorm dan ook een onderdeel zijn van deze beweging die zo hard nodig is? Kom dan naar deze inspirerende avond in het theater.

Programma

Locatie: Rietveld Theater
19:30 Ontvangst
20:00 Interactieve presentatie met sprekers
21:00 Borrel & join the crowd

Fotograaf Marianne Q zal tijdens het Join the crowd event iedereen die aansluit bij de crowd vastleggen met een stoer portret. Deze portretten vormen samen een grote pixel wand die in onze broedplaats komt te hangen zodat alle changemakers een zichtbare plek krijgen op de locatie.

I CHANGE zou het heel waardevol vinden als u er ook bij kan zijn deze avond, neem ook gerust geïnteresseerden vanuit uw eigen netwerk mee. Iedereen is welkom. Reserveer wel een ticket – er is namelijk beperkt plek.

Vrouw loopt met tas groente door een veld