In de kelder van het multifunctionele gebouw Antoni, dat eind 2020 haar deuren opent aan het stationsplein, vind je sinds 4 september de derde fietsenstalling van station Delft.

De derde ondergrondse stalling telt 2400 plekken, is gratis te gebruiken en is dagelijks geopend van 6 uur ’s ochtends tot 22 uur ‘s avonds. Samen met fietsenstalling 1 en 2, zijn er nu ruim 10.000 fietsparkeerplekken bij station Delft.

 

Betrokken partijen

 

De derde fietsenstalling is gefinancierd door de gemeente Delft, de provincie Zuid-Holland, ProRail (namens het ministerie van I&W) en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. NS gaat de stalling beheren. De fietsenstalling is ontwikkeld door Ontwikkelcombinatie SBB-Vink Bouw Antoni VOF en gerealiseerd door de Bouwcombinatie SBB- Vink Bouw Antoni VOF, ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van gebouw Antoni. Ontwerpbureau wUrck uit Rotterdam is verantwoordelijk voor het ontwerp van de stalling.

 

Video

 

Op de hoogte blijven van de opening van gebouw Antoni en andere ontwikkelingen in Nieuw Delft? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.