Informatieavond 13 oktober

Op donderdag 13 oktober is er een informatieavond over Nieuw Delft. Deze avond vertellen we meer over de ontwikkelstrategie voor het zuidelijk deel van veld 6. Ook praten we u bij over de stand van zaken voor de overige locaties in Nieuw Delft.

Bekijk de presentatie

Ontwikkelstrategie veld 6-zuid

De bouw in Nieuw Delft is in volle gang. Vorig jaar zijn ook de bouwwerkzaamheden op veld 6 gestart. Dit bouwveld ligt aan het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, tussen de Ireneboulevard en Mercuriusweg. Afgelopen maanden zijn we bezig geweest met een ontwikkelstrategie voor het zuidelijk deel van veld 6. Dit is een plan waarin staat hoe we dit deel van Nieuw Delft willen ontwikkelen. Sommige kavels worden bijvoorbeeld aangeboden als zelfbouwkavel. Voor andere kavels gaat de gemeente op zoek naar een ontwikkelaar.

Uitnodiging informatieavond

We vertellen u graag meer over de ontwikkelstrategie tijdens een informatieavond op 13 oktober. Ook geven we die avond een update over de planning voor de andere velden in Nieuw Delft. U bent van harte welkom op:

Datum: Donderdag 13 oktober, 19:00 – 20:30
Locatie: Stadskantoor, Stationsplein 1, Delft

Vanaf 18.30 uur staat de koffie en thee klaar. Om 19.00 uur begint de presentatie. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen. Heeft u vooraf al vragen die u graag beantwoord ziet tijdens de presentatie? Dan kunt u deze mailen naar nieuwdelft@delft.nl.

Aanmelden

We verzoeken u vriendelijk om u uiterlijk twee dagen van tevoren aan te melden via nieuwdelft@delft.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt.

Zicht op het toekomstige park en de Engelsestraat