Informatieavond De Hooghe Delft

Op dinsdag 10 mei presenteert DUPON Vastgoed het definitieve ontwerp voor het gebouw De Hooghe Delft. Het plan bestaat uit een filmhuis, kantoren en appartementen aan de Ireneboulevard. Je kunt je nu aanmelden voor de informatieavond op het stadskantoor.

Al enkele jaren werkt DUPON Vastgoed aan een plan voor veld 2.5 in Nieuw Delft, ook wel bekend als ‘De Hooghe Delft’. De kavel ligt aan de Ireneboulevard en grenst aan het toekomstige Van Leeuwenhoekpark. Het plan bestaat uit een filmhuis, kantoren en appartementen. De gemeente heeft onlangs de omgevingsvergunning verleend.

Samen met de architect en de aannemer verzorgt DUPON een informatieavond voor de directe omgeving, waarbij we een toelichting op het plan geven en er ruime gelegenheid is voor het stellen van vragen. Meer informatie is nu alvast te vinden op de projectwebsite: www.dehooghedelft.nl

Wanneer? Dinsdag 10 mei 2022, 19.30 – 20.30 uur
Waar?
 Stadskantoor Delft, Stationsplein 1, 2611 BV, Delft.

Aanmelden

Om de informatieavond bij te wonen dient u zich aan te melden via info@duponvastgoed.nl, onder vermelding van uw naam en het aantal personen. Doe dit uiterlijk donderdag 5 mei.

 

impressie van De Hooghe Delft