Laatste zelfbouwkavels in Nieuw Delft

Goed nieuws voor wie graag een eigen zelfbouwwoning wil bouwen: in de eerste helft van 2023 komen er nieuwe zelfbouwkavels beschikbaar in het zuiden van Nieuw Delft. De kavels van veld 6 zuid liggen aan het toekomstige Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht. Het is de laatste reeks zelfbouwkavels in Nieuw Delft.

Aanbod

Op veld 6 zuid biedt de gemeente gewone zelfbouwkavels en groepskavels aan. Op een gewone kavel is ruimte is voor een grondgebonden woning, of een kleinschalig appartementengebouw met maximaal 2 of 3 woningen. Op de groepskavel kan een zelfbouwgroep tot maximaal 18 woningen realiseren, bijvoorbeeld in de vorm van een appartementengebouw.

Zelfbouw, hoe werkt dat?

Waar je bij reguliere bouw vaak een kant-en-klare woning koopt van een ontwikkelaar, heb je bij zelfbouw zelf de touwtjes in handen. Je koopt zelf een kavel, schakelt een architect in om het ontwerp te maken, kiest een aannemer en vraagt de vergunning aan. Dat betekent dat je – binnen bepaalde spelregels – een huis kunt bouwen dat aan al je woonwensen voldoet. Van de constructie, tot de indeling van de kamers en het materiaal op de gevel.

Interesse?

Op de pagina Zelfbouwkavels veld 6 zuid lees je meer over de kavels. Op de hoogte blijven? Laat via dit formulier je naam en e-mailadres achter, dan geven we een seintje zodra er meer bekend is. Ook houden we je dan op de hoogte van informatiebijeenkomsten en de inschrijfprocedure.

Zelfbouwwoningen in de Coendersbuurt

Zelfbouwwoningen in de Coendersbuurt