Vanaf maandag 30 september kunt u zich inschrijven voor een zelfbouwkavel op veld 6. Wilt u dat? Dan dient u zich eerst in te schrijven via een formulier om vervolgens mee te kunnen loten op de KavelKiesDag op zaterdag 12 oktober 2019. Er zijn twee soorten kavels; individuele kavels (aan het park en het hof) voor 1 tot maximaal 3 woningen. Daarnaast zijn er twee grotere groepskavels aan de Nieuwe Gracht en het hofje voor circa 5 tot 15 woningen.

Inschrijfprocedure en kavelpaspoort
Gedurende de periode maandag 30 september 2019 08.00 uur tot en met zondag 6 oktober 2019 24.00 uur is het mogelijk in te schrijven op de kavels. Hierna wordt de inschrijving gesloten. Te late en/of incomplete inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. U vindt het inschrijfformulier, het kavelpaspoort met alle zelfbouwspelregels omschreven waarbinnen je je eigen woning kunt realiseren en alle conceptovereenkomsten en plan- en kavelkaarten op deze website.

Kavelkiesdag 12 oktober
Als u zich heeft ingeschreven, ontvangt u een uitnodiging voor de KavelKiesDag op zaterdag 12 oktober 2019. Op deze dag kiezen optant kavelkopers een kavel op basis van de loting van alle inschrijvingen. U beslist op deze dag over de plek en de breedte van de kavel.

CPO’s in wording zoeken geïnteresseerden
Inmiddels zijn er meerdere zelfbouwgroepen aan het ontstaan (CPO’s) voor de kavels op veld 6. Urbannerdam begeleidt het initiatief CPO-groep Nieuwe Gracht met de inschrijving van een plan voor ongeveer 16 woningen. Studio Huijgens en Bureau NZ doen dit voor het CPO-initiatief Nieuw Delftse Poort. In dit plan komt op de begane grond een fysiotherapiepraktijk. Op de verdiepingen zijn er woonappartementen. Voor beide CPO’s geldt dat zij nog geïnteresseerden zoeken en de woningen zoveel mogelijk naar wens van de deelnemers wordt ingepast tot een goed en haalbaar plan. Uiteraard kunt u ook uw eigen groep nog vormen en inschrijven!

Meer informatie
Heeft u hulp nodig bij de inschrijving? Of vragen over de CPO-groepen, de procedure of het realiseren van uw droomhuis? Neem dan contact op met Toos van Starrenburg: 06- 2257 3954.

Kaart met veldnummers van het gedeelte van Nieuw Delft tussen de Irenboulevard, Engelstestraat en Industriestraat.

Weergave van de bouwvelden 6 t/m 10.2 en aangrenzende straten