7 februari: meet & greet groepskavelaars

Interesse in zelfbouw in een groep? Graag nodigen we de geïnteresseerden voor de groepskavels uit op dinsdag 7 februari van 19.00 tot 21.00 uur. Deze avond staat in het teken van elkaar ontmoeten en een groep te vinden. We bieden degenen die misschien lid willen worden van een zelfbouwgroep (CPO) de gelegenheid om tijdens deze avond op het Stadskantoor tot groepsvorming te komen. Als u interesse hebt in CPO, maar nog niet aangesloten bent bij een groep bent u van harte welkom. Ook als u wel een groep heeft maar deze graag vergroot, bent u welkom. Deze avond is er de gelegenheid om andere groepsbouwers te ontmoeten.

Programma

Deze avond is er geen programma, u kunt met elkaar in gesprek. Wij bieden u de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kunnen u helpen indien u vragen heeft. Het is mogelijk om het grote scherm te gebruiken voor het geven van een korte presentatie over uw groep of plannen.

Oproep: bent u (met uw woongroep) al aan de slag met een CPO-plan en zou u dit kort willen presenteren tijdens het Zelfbouwcafé op 7 februari? Laat ons dat weten via het aanmeldformulier of via nieuwdelft@delft.nl.

Aanmelden meet & greet

Zelfbouwcafé 23 februari

Op donderdag 23 februari van 19.00 – 21.00 uur vindt het vierde Zelfbouwcafé plaats op het Stadskantoor in Delft. Tijdens de laatste informatieavond voordat de inschrijfperiode start nemen we u in vogelvlucht mee in wat u moet weten voordat u zich inschrijft voor het kavel van uw voorkeur. Hoe ziet het proces er verder uit? Waar op te letten bij het kiezen van een kavel? Hoe gaat de financiering in z’n werk? Ook is er uiteraard weer ruimte voor uw vragen en om elkaar achteraf te ontmoeten tijdens de afsluitende borrel.

Ook is er op maandag 13 maart gelegenheid om online uw laatste vragen stellen tijdens de Q&A sessie. Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden volgen binnenkort.

Aanmelden Zelfbouwcafé

Eerdere Zelfbouwcafés

Tijdens de eerste twee Zelfbouwcafés vertelden we meer over de kavels, het zelfbouwproces en de uitgifte. De presentatie over de kavels en het zelfbouwproces van 16 november kunt u hier terugkijken. De presentatie over het kavelpaspoort van 12 december kunt u hier terugkijken. Op dinsdag 24 januari gaven we u informatie over het proces, tips en ervaringen van andere zelfbouwers. Ook waren er een bouwbegeleider, hypotheekadviseur en verschillende architecten aanwezig. Was u er niet bij deze avonden? Geen probleem, u bent van harte welkom bij het vierde Zelfbouwcafé. U leest alle informatie over het zelfbouwproces op de website. Stel uw vragen gedurende de avond of mail ons via nieuwdelft@delft.nl.

Laatste zelfbouwkavels

De zelfbouwkavels van veld 6 zuid vormen de laatste reeks zelfbouwkavels van Nieuw Delft. Hier krijgt u de kans om een woning te realiseren die helemaal aan uw woonwensen voldoet. De kavels liggen in het zuidelijk deel van het Van Leeuwenhoekkwartier, tussen het toekomstige Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht. Er komen twee soorten kavels vrij: ongeveer 16 zelfbouwkavels en 6 grotere groepskavels. De inschrijvingen starten in maart 2023. Lees meer >>

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige bijeenkomsten en ander kavelnieuws? Laat dan uw gegevens achter via dit interesseformulier.

Kaartje met de ligging van de zelfbouwkavels van veld 6 zuid. De kavels liggen tussen de Engelsestraat en de Nieuwe Gracht, linksboven is de Delftse binnenstad.