Nieuw Delft Presenteert… digitaal!

Update: wil je (een van) de presentaties nog eens terugkijken? Dat kan via deze link: Kijk de online presentatie terug. De presentatie begint op 6:20. Omdat het om een opname gaat, is het niet meer mogelijk om vragen stellen via de chat. De opname is tot eind januari beschikbaar.

Vanwege het coronavirus kon het jaarlijkse Nieuw Delft Presenteert helaas niet doorgaan. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de ontwikkelingen in Nieuw Delft stilstaan. Vanaf 2021 begint ook de bouw in het zuidelijk deel van Nieuw Delft, tussen de Ireneboulevard en gebouw X-Ray. Wil je meer weten over de plannen voor dit gebied? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond op 10 december!

Wanneer? Donderdag 10 december, 19:00 – 21:00
Waar? Thuis, achter je eigen computer of tablet

Tijdens de informatieavond nemen we je mee op een digitaal rondje door Nieuw Delft. Deze avond zoomen we vooral in op de plannen voor het zuiden van Nieuw Delft. Zo zijn de ontwikkelaars van Porseleinen Hof, PoortMeesters en The Family Delft deze avond aanwezig. Zij laten het definitieve ontwerp zien van hun projecten en blikken vooruit op de start van de bouw in 2021. Maar ook de andere projecten in Nieuw Delft komen in vogelvlucht voorbij.

Aanmelden

Wij vragen je om je uiterlijk zondag 6 december aan te melden via nieuwdelft[@]delft.nl. Je ontvangt dan per e-mail het programma en een link met uitleg over hoe je de digitale presentatie kunt bijwonen. De presentatie vindt plaats via Teams.

Stel je eigen vraag

Heb je zelf een vraag over Nieuw Delft die je tijdens de informatieavond graag beantwoord ziet? Laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres, dan proberen we het antwoord mee te nemen in de presentatie. Ook tijdens de presentatie kun je nog vragen stellen via de chat.

Kaart van het gebied Porseleinen Hof, PoortMeesters en The Family daarop aangegeven