Eerste deel Van Leeuwenhoekpark bijna open

Het eerste deel van het Van Leeuwenhoekpark is bijna klaar. De architect en de aannemer geven vrijdagmiddag 24 maart om 16.00 en om 17.00 uur een exclusieve toelichting aan twintig Delftenaren. Daarna is het eerste stukje park voor iedereen geopend.

Meld u aan

Wilt u bij de opening met de architect en aannemer zijn? En het park als een van de eerste Delftenaren betreden? Geef u dan uiterlijk maandag 20 maart op via dit formulier. Let op: het aantal plekken is beperkt. De genodigden ontvangen dinsdag bericht.

Puntjes op de i

De aannemer zette de afgelopen week de puntjes op de i voor het eerste deel van het park. Voorzichtig laat het eerste gras zich al zien. Alleen de houten banken volgen nog.

Tweede deel

De aannemer begint eind maart met de aanleg van het volgende deel, dat aansluit op het eerste deel. Onderdeel van deze fase is een voetgangersbrug over het park heen. De tweede fase is naar verwachting in september klaar. Voor de derde fase – tot aan de Ireneboulevard – moeten we nog even geduld hebben. Dit deel van het park kan pas aangelegd worden als De Hooghe Delft, met daarin Filmhuis Lumen, klaar is.

Foto van het Van Leeuwenhoekpark in aanleg. Op de voorgrond de betonnen loper en en groenvak met boom. Op de achtergrond het oude stationsgebouw.