Project omschrijving

Antoni: luxe appartementen en penthouse

Centraal tussen het historische centrum van Delft en het vernieuwde station, in het Leeuwenhoekkwartier, komt Antoni. Een nieuw, dynamisch, multifunctioneel gebouw, waar wonen samenkomt met ontmoeten, leren, experimenteren, beleven, verblijven en genieten.

Antoni wordt een uniek gebouw: hier staan wonen, ontmoeten, verbinden, beleven en verblijven centraal. Een ontmoetings- en verblijfsplek pur sang, met een transparante plint die door zijn hoge, glazen gevel uitnodigt tot meedoen, meedenken, aansluiten, binnenkomen. Antoni ligt straks naast de historische stad van Delft, het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, Pavarotti en op de hoek van het busplein bij station Delft.

In Antoni zijn inmiddels alle 28 studio’s verkocht. Er zijn nog 10 luxe appartementen en 1 riant penthouse te koop. In Antoni woon je anders dan anders. Je hebt veel keuze in verschillende appartementen qua grootte, maar ook qua indeling. Die kies je namelijk zelf! Tegelijkertijd heb je een mooi balkon, dakterras of daktuin met adembenemend uitzicht over Delft. De koopsom van de appartementen start bij € 875.000 v.o.n. (inclusief twee badkamers en een toilet met tegels en sanitair).

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op: www.woneninantoni.nl

Impressie van Antoni

Antoni: verbindt mensen, kennis en techniek

Antoni is een multifunctioneel gebouw met een openbaar en collectief karakter. Het komt te liggen tussen de Nieuwe Gracht en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, op de hoek van het busplein bij station Delft. In Antoni komen een ontmoetingsruimte, een restaurant, flexibele werkplekken met ruimte voor starters en kleine bedrijven en een parkeervoorziening. De Living Lobby in Antoni functioneert 24/7 als het hart van het gebouw en ontmoetingsplek in de buurt. De verdiepingen daarboven bieden ruimte aan een hotel, 28 studio’s, 10 luxe appartementen en een penthouse. Onder het gebouw komt een openbare fietsenstalling voor circa 2.400 fietsen.

Planning

De bouw van Antoni is in 2018 gestart. Het plan voor Antoni is ontworpen door architectenbureau Studioninedots. Het project wordt gerealiseerd door bouwcombinatie Smit’s Bouwbedrijf – Vink Bouw Nieuwkoop, in samenwerking met Projectorganisatie Nieuw Delft (Gemeente Delft). Maatschap Amory+Jurriëns is verantwoordelijk voor het proces- en projectmanagement. Antoni wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020 opgeleverd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.woneninantoni.nl

Impressie van binnenplaats Antoni