Project omschrijving

Antoni: luxe appartementen en penthouse

Centraal tussen het historische centrum van Delft en het vernieuwde station, in het Leeuwenhoekkwartier, vind je Antoni. Een nieuw, dynamisch, multifunctioneel gebouw, waar wonen samenkomt met ontmoeten, leren, experimenteren, beleven, verblijven en genieten.

Antoni is een ontmoetings- en verblijfsplek pur sang, met een transparante plint die door zijn hoge, glazen gevel uitnodigt tot meedoen, meedenken, aansluiten, binnenkomen. Antoni ligt naast de historische stad van Delft, het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, Pavarotti en op de hoek van het busplein bij station Delft.

In Antoni zijn inmiddels alle 28 studio’s en 11 luxe appartementen verkocht. Er zijn nog enkele bedrijfsruimtes beschikbaar. In Antoni woon je anders dan anders.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie over Antoni op: www.woneninantoni.nl en voor de beschikbare bedrijfsruimtes op www.localjoe.nl

het gebouw Antoni in Nieuw Delft

Antoni: verbindt mensen, kennis en techniek

Antoni is een multifunctioneel gebouw met een openbaar en collectief karakter. Antoni beschikt over een ontmoetingsruimte, een restaurant, flexibele werkplekken met ruimte voor starters en kleine bedrijven en een parkeervoorziening. De Living Lobby in Antoni functioneert 24/7 als het hart van het gebouw en ontmoetingsplek in de buurt. De verdiepingen daarboven bieden ruimte aan een hotel, 28 studio’s, 10 luxe appartementen en een penthouse. Onder het gebouw vind je de openbare fietsenstalling voor circa 2.400 fietsen.

Planning

De bouw van Antoni is in 2018 gestart en eind 2020 opgeleverd. Het plan voor Antoni is ontworpen door architectenbureau Studioninedots. Het project werd gerealiseerd door bouwcombinatie Smit’s Bouwbedrijf – Vink Bouw Nieuwkoop, in samenwerking met Projectorganisatie Nieuw Delft (Gemeente Delft). Maatschap Amory+Jurriëns was verantwoordelijk voor het proces- en projectmanagement. In het voorjaar van 2021 zal de officiële opening plaats gaan vinden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.woneninantoni.nl

Impressie van binnenplaats Antoni