Project omschrijving

Antoni

Verbindt mensen, kennis en techniek

Aan het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, op een steenworp afstand van station Delft, verrijst Antoni. Hier staan wonen, ontmoeten, verbinden, beleven en verblijven centraal. Alles bij Antoni ademt techniek en innovatie. Dat ziet u terug in exposities en een gemengd programma dat mens en techniek, innovatie en ondernemerschap, design en duurzaamheid bij elkaar brengt.

In Antoni functioneert de Living Lobby 24/7 als het hart van het gebouw en als ontmoetingsplek in de buurt. De hoge, glazen gevel nodigt uit tot binnenkomen en meedoen. In het gebouw komt een onderscheidend hotel met circa 80 kamers, een restaurant, flexibele werkplekken met ruimte voor starters en kleine bedrijven, een expositieruimte en een ingenieuze parkeervoorziening. Op de verdiepingen daarboven komen 28 compacte studio’s, 10 luxe appartementen en 1 penthouse.

Impressie van binnenplaats van Antoni

Duurzaamheid


De duurzaamheid van dit gebouw is ’state of the art’ qua materiaalgebruik, energievoorziening en flexibiliteit naar de toekomst. Dit sluit naadloos aan bij de nieuwe duurzame initiatieven die in het gebouw plaatsvinden.

Openbare fietsenstalling

Onder het gebouw Antoni bevindt zich de derde openbare fietsenstalling in het stationsgebied voor zo’n 2.400 fietsen. Daarmee komt het totale aantal stallingsplaatsen in het stationsgebied boven de 10.000 uit. De fietsenstalling onder Antoni wordt gefinancierd door ProRail namens het ministerie IenW, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Delft. De NS beheert de fietsenstalling en ProRail en de gemeente Delft nemen het onderhoud ervan voor hun rekening.

  • Impressie van Antoni
  • Impressie van Antoni

Project details

Start bouw: Augustus 2018
Oplevering: Verwacht: eerste kwartaal 2021
Projectbegeleiding: Amory + Jurriëns
Ontwerp: Studioninedots
Bouwbedrijf: Bouwcombinatie SBB – Vink Bouw Antoni VOF
Projectwebsite: www.woneninantoni.nl
Contactinfo makelaar: De Woonexpert
info@dewoonexpert.nl
020 – 2250010