Project omschrijving

Contactpagina zelfbouwgroepen

Van 10 maart t/m 26 maart 2023 kon u zich inschrijven voor de laatste reeks zelfbouwkavels in Nieuw Delft. In totaal zijn er 6 groepskavels beschikbaar. Sommige zelfbouwgroepen zijn nog op zoek naar leden. Op deze pagina stellen CPO-initiatiefnemers zich aan u voor. Wilt u kennismaken? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen via de gegevens die bij de groep vermeld staan.

Blauw Bouwgroep

Contactgegevens: Fred Herrebout, 0624095576 of fredherrebout@yahoo.com

Ik ben Fred Herrebout, woon momenteel in Den Haag en werk bij de TU in Delft. Ik ben, met mijn vrouw, bezig om een bouwgroep te starten voor een van de kavels van veld 6. We zoeken nog leden om samen een bouwgroep te vormen met zo’n 10 -15 huishoudens. Ons ideaal: een appartement dicht bij het centrum van Delft, in eigen beheer ontwikkelt – met natuurlijk professionele begeleiding van een ervaren architect – Sophie Valla. Trefwoorden: duurzaam, gemeenschappelijk zonder alles te delen en divers: kleine en grote appartementen, jonger en wat ouder. Heeft u belangstelling om mee te doen? Neem gerust contact met ons op via bovenstaande gegevens.

CPO Nieuwe Gracht

Contactgegevens: Helma Wagemakers, helmawagemakers@hotmail.com

Ook CPO Nieuw Delft wil een geweldig project gaan realiseren op een van de beschikbare kavels. We denken aan 10 tot 15 woningen en een gezamenlijke plek om af en toe samen te komen en leuke dingen te organiseren zoals huiskamerconcertjes, exposities of gewoon een feestje voor je eigen familie. Ook een gezamenlijke logeerruimte is een optie. Er komen appartementen die wat groter zijn maar we willen ook een aantal kleine appartementen realiseren voor starters. We bouwen geen huizencomplex maar een leuke buurt met elkaar.

We worden begeleid door Bureau Massa die niet alleen onze architect is maar ook het hele proces van de CPO gaat begeleiden. Zo hoeven we zelf niet steeds het wiel uit te vinden. Wil je meer weten of aanhaken? Kijk dan op de site van Bureau Massa of stuur en mailtje naar een van de leden: helmawagemakers@hotmail.com. En wie weet worden we buren!

Bouwgroep PZ09

Contactgegevens: bbdb@xs4all.nl of info@smnlarchitecten.nl

Wij zijn Broer-Bouwes, Twan, Esmeralda en Peter. Tijdens de informatiebijeenkomsten bij de Gemeente Delft over de mogelijkheid om in Nieuw Delft zelf een nieuwe woonplek te realiseren hebben we elkaar ontmoet. Het bleek dat we de gezamenlijke voorkeur voor het specifieke zelfbouwkavel PZ09 hadden. De ligging zal een mooi uitzicht bieden op het van Leeuwenhoekpark, met bovendien de mogelijkheid voor royale buitenruimten aan de binnentuin op het zuiden. De bedoeling is praktische zaken als entree, lift, trappenhuis en fietsenstalling te delen.

Op dit moment hebben wij met onze 4 huishoudens al een ruimtelijke indeling gemaakt op basis van onze voorkeuren. Ongeveer de helft van deze ruimte is echter nog beschikbaar. Als het je aanlokkelijk lijkt in een fraai toekomstig stukje Delft te gaan wonen, kun je je nog bij ons aansluiten. Kijk voor meer informatie hier of stuur ons een e-mail voor een kennismaking met onze bouwgroep.