Project omschrijving

De Hooghe Delft

Op de hoek van de Ireneboulevard en het Van Leeuwenhoekpark komt het gebouw ‘De Hooghe Delft’. Met een ontmoetingsplek op de begane grond, twee lagen kantoren en zeven lagen met appartementen, wordt De Hooghe Delft het hoogste gebouw van Nieuw Delft. 

De Hooghe Delft is multifunctioneel. Op de begane grond komt een filmhuis met horeca. Het terras komt in het groene en levendige Van Leeuwenhoekpark. Op de eerste en tweede verdieping komen duurzame kantoren. Op verdieping drie t/m tien worden 24 luxe appartementen gerealiseerd. In de kelder van het gebouw is er parkeergelegenheid, en zijn er deelauto’s beschikbaar voor de bewoners en kantoorgebruikers. Het gebouw is zo ontworpen dat de noodzakelijke functies (trappen, liften, bergingen) zich in de kern van het gebouw bevinden. De grote raampartijen zorgen voor een mooi uitzicht over de binnenstad van Delft en het park.

impressie van de gevel van De Hooghe Delft

Wonen in de Hooghe Delft

Er komen 24 koopappartementen in het gebouw, onderverdeeld in de categorieën ‘Comfort’, ‘Prestige’ en ‘Penthouse’. Het vloeroppervlak varieert van 75 vierkante meter, tot 145 vierkante meter. Alle appartementen hebben minimaal twee slaapkamers. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.dehooghedelft.nl.

Projectdetails

Start bouw: Verwacht: voorjaar 2023
Oplevering: Verwacht: voorjaar 2025
Ontwikkelaar: DUPON Vastgoed
Ontwerp: Ronald Janssen Architecten
Projectwebsite: www.dehooghedelft.nl
Contactinfo makelaar: Van Daal
www.vandaalmakelaardij.nl