Project omschrijving

De Hooghe Delft

Op de hoek van de Ireneboulevard en het Van Leeuwenhoekpark komt ‘De Hooghe Delft’: een vrijstaande toren van 41 meter hoog. Het gebouw bestaat uit 27 luxe koopappartementen, kantoorruimte en het nieuwe Filmhuis Lumen op de begane grond.

De verkoop is inmiddels gestart. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. De woningen beschikken over een buitenruimte, een parkeerplek in de kelder en uitzicht over het Van Leeuwenhoekpark, dat momenteel wordt aangelegd, de binnenstad en de Kolk.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.dehooghedelft.nl

Impressie van gebouw De Hooghe Delft. Een wit gebouw met getrapte opbouw. Onderin het gebouw is het logo van Filmhuis Lumen te zien.

De Hooghe Delft is multifunctioneel. Op de begane grond komt een filmhuis met horeca. Het terras komt in het groene en levendige Van Leeuwenhoekpark. Op de eerste en tweede verdieping komen duurzame kantoren. Op verdieping drie tot en met tien worden 24 luxe appartementen gerealiseerd. In de kelder van het gebouw is parkeergelegenheid en zijn deelauto’s beschikbaar voor de bewoners en kantoorgebruikers. De trappen, liften en bergingen bevinden zich in de kern van het gebouw. Daardoor beschikken de woon- en werkruimtes over grote raampartijen die uitzicht geven op de binnenstad van Delft en het park.

Wonen in de Hooghe Delft

Er komen 24 koopappartementen in het gebouw, onderverdeeld in de categorieën ‘Comfort’, ‘Prestige’ en ‘Penthouse’. Het vloeroppervlak varieert van 75 vierkante meter, tot 145 vierkante meter. Alle appartementen hebben minimaal twee slaapkamers. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.dehooghedelft.nl.

Projectdetails

Start bouw: Verwacht: najaar 2023
Oplevering: Verwacht: najaar 2025
Ontwikkelaar: DUPON Vastgoed
Ontwerp: Ronald Janssen Architecten
Projectwebsite: www.dehooghedelft.nl
Contactinfo makelaar: Van Daal
www.vandaalmakelaardij.nl