Project omschrijving

De Hooghe Delft

Op de hoek van de Ireneboulevard en het Van Leeuwenhoekpark komt ‘De Hooghe Delft’: een vrijstaande toren van 41 meter hoog. Het gebouw bestaat uit 27 luxe koopappartementen, kantoorruimte en het nieuwe Filmhuis Lumen op de begane grond.

Het startsein van de bouw is in september 2023 feestelijk gevierd. Het luxe en duurzame woongebouw zal naar verwachting vanaf het derde kwartaal van 2025 worden opgeleverd. De woningen beschikken over een buitenruimte, een parkeerplek in de kelder en uitzicht over het Van Leeuwenhoekpark, dat momenteel wordt aangelegd, de binnenstad en de Kolk. Inmiddels is het merendeel van de appartementen verkocht.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.dehooghedelft.nl

Impressie van gebouw De Hooghe Delft. Een wit gebouw met getrapte opbouw. Onderin het gebouw is het logo van Filmhuis Lumen te zien.

De Hooghe Delft is multifunctioneel. Op de begane grond komt een filmhuis met horeca. Het terras komt in het groene en levendige Van Leeuwenhoekpark. Op de eerste en tweede verdieping komen duurzame kantoren. Op verdieping drie tot en met tien worden 27 luxe appartementen gerealiseerd. In de kelder van het gebouw is parkeergelegenheid en zijn deelauto’s beschikbaar voor de bewoners en kantoorgebruikers. De trappen, liften en bergingen bevinden zich in de kern van het gebouw. Daardoor beschikken de woon- en werkruimtes over grote raampartijen die uitzicht geven op de binnenstad van Delft en het park.

Wonen in de Hooghe Delft

Er komen 27 koopappartementen in het gebouw, onderverdeeld in de categorieën ‘Comfort’, ‘Prestige’ en ‘Penthouse’. Het vloeroppervlak varieert van 75 vierkante meter, tot 145 vierkante meter. Alle appartementen hebben minimaal twee slaapkamers. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.dehooghedelft.nl.

Projectdetails

Start bouw: September 2023
Oplevering: Verwacht: Q3 2025
Ontwikkelaars: DUPON Vastgoed en Prosper Vitae
Ontwerp: Ronald Janssen Architecten
Projectwebsite: www.dehooghedelft.nl
Contactinfo makelaars: Van Daal                                        Sense Makelaardij
www.vandaalmakelaardij.nl        www.sensevastgoed.nl