Project omschrijving

Gezicht op Delft

Aan de Westsingelgracht gaat Ballast Nedam Development twee gebouwen realiseren met een fantastisch uitzicht over De Kolk en de Westvest. ‘Gezicht op Delft’ is een verwijzing naar een schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer, met gelijke titel, geschilderd vanaf de overzijde van de Kolk.

Royale appartementen
De 25 uiterst ruime appartementen zijn verdeeld over 7 bouwlagen. Verreweg de meesten appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienstdoet. Alle appartementen hebben grenzend aan de living een eigen buitenruimte. De penthouses op de vijfde verdieping hebben de beschikking over een enorm terras. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in het souterrain van het complex. De centrale entreepartij is gesitueerd aan de Ireneboulevard.

De afwerking van deze royale vier-kamerappartementen is uiterst luxe. Dat geldt voor het sanitair en zeker ook voor de algehele afwerking. De beste materialen staan garant voor maximaal wooncomfort. Qua duurzaamheid presteren de appartementen beter dan de opgelegde normen en waarde,. waardoor u straks optimaal kunt genieten van ongekend wooncomfort.

Impressie Gezicht op Delft

17 Grachtenpanden
De grachtenpanden kennen allemaal vijf woonlagen en hebben de entree aan (de autovrije) Westsingelgracht met de mogelijkheid tot het aanleggen van een sloep.  De begane grond doet dienst als royale entreepartij. De eerste en tweede verdieping zijn beide twaalf meter diep en zo’n vijf meter breed en zijn bedoeld als living in combinatie met een royale open woon- leef-keuken. Bij enkele van deze 17 grachtenpanden zijn de eerste en tweede verdieping zelfs door middel van een vide met elkaar verbonden, wat een nog groter ruimtelijk effect tot gevolg heeft. Verdieping drie heeft twee ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom, en een luxe uitgevoerde badkamer. De vierde verdieping heeft twee slaapkamers, die uiteraard ook een andere bestemming kunnen krijgen.

De afwerking van deze royale grachtenpanden is ronduit luxueus te noemen. En qua duurzaamheid presteren de grachtenpanden beter dan de opgelegde normen en waarden.

Blijf op de hoogte
Interesse om te wonen in Gezicht op Delft? Schrijft u zich in via www.woneningezichtopdelft.nl en bezoek de Facebookpagina van het project – dan blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.