Project omschrijving

Gezicht op Delft

Aan de Westsingelgracht realiseert Ballast Nedam Development ‘Gezicht op Delft’, met een fantastisch uitzicht over De Kolk en de Westvest. ‘Gezicht op Delft’ is een verwijzing naar een schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer, met gelijke titel, geschilderd vanaf de overzijde van de Kolk.

Royale appartementen

De appartementen van ‘Gezicht op Delft’ zijn verdeeld over 5 lagen. De verdiepingen van het appartementencomplex tellen steeds vijf vier kamer appartementen van 120 tot 150 m2. Verreweg de meeste appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienst doet. In de bovenste 2 lagen bevinden zich 4 exclusieve penthouses.

De afwerking is uiterst luxe, dat geldt zowel voor het sanitair als de algehele afwerking. De beste materialen staan garant voor maximaal wooncomfort. Het aanbod aan opties is zeer compleet. De flexibele indelingsmogelijkheden en keuze voor je eigen keuken stellen je in staat dit droomhuis geheel aan jouw lifestyle aan te passen.

 

Impressie van woongebouw Gezicht op Delft

Duurzaamheid

De appartementen worden ‘all-electric’ uitgevoerd en zijn zo goed als energieneutraal en komen in aanmerking voor een aantrekkelijke groenhypotheek. Door goede isolatie, zonnepanelen, ventilatie, vloerverwarming en vloerkoeling ben je ervan verzekerd dat je een aankoop doet die helemaal van deze tijd is.

Blijf op de hoogte

Voor vragen over het project en de verwachte bouwplannen kun je contact opnemen via Veld2NieuwDelft@ballast-nedam.nl. Interesse om te wonen in Gezicht op Delft? Kijk dan op  www.woneningezichtopdelft.nl.