Project omschrijving

Gezicht op Delft

Aan de Westsingelgracht gaat Ballast Nedam Development twee gebouwen realiseren met een fantastisch uitzicht over De Kolk en de Westvest. ‘Gezicht op Delft’ is een verwijzing naar een schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer, met gelijke titel, geschilderd vanaf de overzijde van de Kolk.

Royale appartementen
De 25 uiterst ruime appartementen zijn verdeeld over 7 bouwlagen (zie witte gebouw op afbeelding). Verreweg de meesten appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienstdoet. Alle appartementen hebben grenzend aan de living een eigen buitenruimte. De penthouses op de vijfde verdieping hebben de beschikking over een enorm terras. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in het souterrain van het complex. De centrale entreepartij is gesitueerd aan de Ireneboulevard.

De afwerking van deze royale vier-kamerappartementen is uiterst luxe. Dat geldt voor het sanitair en zeker ook voor de algehele afwerking. De beste materialen staan garant voor maximaal wooncomfort. Qua duurzaamheid presteren de appartementen beter dan de opgelegde normen en waarde, waardoor u straks optimaal kunt genieten van ongekend wooncomfort.

Impressie Gezicht op Delft


Het ontwerp en de invulling voor het gebouw aan de autovrije Westsingelgracht maakt Ballast Nedam Development in maart/april van dit jaar bekend. Het gaat om het gebouw tussen het witte appartementencomplex en The Student Hotel ingeklemd, zie rechts op de afbeelding).

Blijf op de hoogte
Interesse om te wonen in Gezicht op Delft? Schrijft u zich in via www.woneningezichtopdelft.nl en bezoek de Facebookpagina van het project – dan blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.