Project omschrijving

Gezicht op Delft en Vermeer

Ballast Nedam Development realiseert in ‘Gezicht op Delft’ koopappartementen aan de Ireneboulevard en in ‘Vermeer’ huurappartementen aan de Westsingelgracht. ‘Gezicht op Delft’ en ‘Vermeer’ zijn een verwijzing naar het gelijknamige schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer.

Gezicht op Delft

Het appartementencomplex ‘Gezicht op Delft’ bestaat uit 25 ruime en luxe koopappartementen met uitzicht op De Kolk.  De appartementen van “Gezicht op Delft” zijn verdeeld over 5 lagen. De verdiepingen van het appartementencomplex tellen steeds vijf vier kamer appartementen van 120 tot 150 m2. In de bovenste 2 lagen bevinden zich 4 exclusieve penthouses.

Interesse in één van de koopappartementen in “Gezicht op Delft”? Ga dan naar de de website www.WonenInGezichtOpDelft.nl

Impressie van woongebouw Gezicht op Delft

Vermeer

Tussen het appartementencomplex van ‘Gezicht op Delft’ en The Student Hotel is gekozen voor invulling met drie bouwblokken bestemd voor de verhuur. ‘Vermeer’ is een kleinschalig appartementencomplex verdeeld in 3 gebouwdelen met ieder een eigen portiekontsluiting en telt in totaal 62 appartementen. Het hoofdvolume is 5 lagen met daar boven een gevarieerde toplaag met een verspringende gevel. De buitenruimtes van de appartementen zijn aan de tuinzijde gesitueerd. In parkeren wordt voorzien op eigen terrein met circa 21 parkeerplaatsen aan de achterstraat. Meer informatie over de verhuur van deze appartementen wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development is partner van het eerste uur in Nieuw Delft en realiseert een derde deel van Nieuw Delft. Naast project Floris in de Coendersbuurt, heeft Ballast Nedam Development ook het project Guldenwater in het Van Leeuwenhoekkwartier gerealiseerd.

Heb je vragen over het project en de verwachte bouwplannen? Neem dan contact op via Veld2NieuwDelft@ballast-nedam.nl.

Projectdetails

Start bouw: Zomer 2021
Oplevering: Verwacht: 2023
Ontwikkelaar: Ballast Nedam Development
Ontwerp:
Bouwbedrijf: Ballast Nedam West
Projectwebsite: www.woneningezichtopdelft.nl
Contactinfo makelaar: Van Silfhout & Hogetoorn
nieuwbouw@vansilfhout.nl
015– 2125288