Project omschrijving

Gezicht op Delft en Vermeer

Ballast Nedam Development heeft in ‘Gezicht op Delft’ koopappartementen aan de Ireneboulevard en in ‘Vermeer’ huurappartementen aan de Westsingelgracht gerealiseerd. ‘Gezicht op Delft’ en ‘Vermeer’ zijn een verwijzing naar het gelijknamige schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer.

Gezicht op Delft

Het appartementencomplex ‘Gezicht op Delft’ bestaat uit 25 ruime en luxe koopappartementen met uitzicht op De Kolk.  Deze appartementen  zijn verdeeld over 5 lagen. De verdiepingen van het appartementencomplex tellen steeds vijf vierkamerappartementen van 120 tot 150 m2. In de bovenste 2 lagen bevinden zich 4 exclusieve penthouses.

Impressie van woongebouw Gezicht op Delft

Vermeer

Tussen het appartementencomplex van ‘Gezicht op Delft’ en The Student Hotel is gekozen voor invulling met drie bouwblokken met huurappartementen. ‘Vermeer’ is een kleinschalig appartementencomplex verdeeld in 3 gebouwdelen met ieder een eigen portiekontsluiting en telt in totaal 62 appartementen. Het hoofdvolume is 5 lagen met daar boven een gevarieerde toplaag met een verspringende gevel. De buitenruimtes van de appartementen zijn aan de tuinzijde gesitueerd. In parkeren wordt voorzien op eigen terrein met een parkeergarage.

Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development is partner van het eerste uur in Nieuw Delft en dit is het derde deel dat zij ontwikkelen in Nieuw Delft. Naast project Floris in de Coendersbuurt, heeft Ballast Nedam Development ook het project Guldenwater in het Van Leeuwenhoekkwartier gerealiseerd.

Projectdetails

Start bouw: Zomer 2021
Oplevering: 2023
Ontwikkelaar: Ballast Nedam Development
Ontwerp: FARO Architecten
Klunder Architecten
Bouwbedrijf: Ballast Nedam West