Project omschrijving

Gezicht op Delft

Grachtenpanden en appartementen met uitzicht op De Kolk

Op veld 2.2 en veld 2.4 gaat Ballast Nedam Development ruime appartementen en grachtenpanden realiseren aan de Westsingelgracht. “Gezicht op Delft” is een verwijzing naar een schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer, met gelijke titel. Gezicht op Delft ligt op steenworp afstand van de oude binnenstad, het nieuwe Van Leeuwenhoekpark, The Student Hotel, gebouw Antoni en het NS-station. Een unieke locatie in Delft aan de Westvest en De Kolk.

Het appartementencomplex bestaat uit 25 ruime en luxe koopappartementen met magnifiek uitzicht op De Kolk. In totaal worden 17 riante grachtenpanden gerealiseerd, ook voor de verkoop. Schrijf je in de website www.woneningezichtopdelft.nl, volg de Facebookpagina en blijft op de hoogte!

Impressie Gezicht op Delft

Ballast Nedam Development is de partner van het eerste uur in Nieuw Delft en realiseert een derde deel van Nieuw Delft. Naast project Floris in de Coendersbuurt, realiseert Ballast Nedam Development ook het project Guldenwater in het Van Leeuwenhoekkwartier; het grootste project in Nieuw Delft in aanbouw.

Impressie Gezicht op Delft

Projectdetails

Start bouw: Verwacht: najaar 2019
Oplevering: Verwacht: 2020 – 2021
Ontwikkelaar: Ballast Nedam Development
Ontwerp:
Bouwbedrijf:
Projectwebsite: www.woneningezichtopdelft.nl
Contactinfo makelaar: Van Silfhout & Hogetoorn
nieuwbouw@vansilfhout.nl
015– 2125288