Project omschrijving

Gezicht op Delft en Vermeer

Ballast Nedam Development realiseert in ‘Gezicht op Delft’ koopappartementen aan de Ireneboulevard en in ‘Vermeer’ huurappartementen aan de Westsingelgracht. ‘Gezicht op Delft’ en ‘Vermeer’ zijn een verwijzing naar het gelijknamige schilderij van de Hollandse meester Johannes Vermeer.

Gezicht op Delft

Het appartementencomplex ‘Gezicht op Delft’ bestaat uit 25 ruime en luxe koopappartementen met magnifiek uitzicht op De Kolk. De hoogstaande architectuur, het schitterende uitzicht op het water van De Kolk, de historische binnenstad van Delft met zijn vele horeca en terrassen om de hoek, de goede bereikbaarheid en uitstekende parkeergelegenheid maken “Gezicht op Delft” tot tijdloos icoon om in te wonen. De appartementen van “Gezicht op Delft” zijn verdeeld over 5 lagen. De verdiepingen van het appartementencomplex tellen steeds vijf vier kamer appartementen met metrages van 120 tot 150 m2. In de bovenste 2 lagen bevinden zich 4 exclusieve penthouses.

Mocht u interesse hebben in een van de koopappartementen in “Gezicht op Delft” dan kunt u op de hoogte blijven door u in te schrijven op de website www.WonenInGezichtOpDelft.nl

impressie van het gebouw gezicht op delft in nieuw delft, appartementegebouw met 5 lagen

Vermeer

Tussen het appartementencomplex van ‘Gezicht op Delft’ en The Student Hotel is gekozen voor invulling met drie bouwblokken bestemd voor de verhuur. ‘Vermeer’ is een kleinschalig appartementencomplex verdeeld in 3 gebouwdelen met ieder een eigen portiekontsluiting en telt in totaal 62 appartementen. Het hoofdvolume is 5 lagen met daar boven een gevarieerde toplaag met een verspringende gevel. De buitenruimtes van de appartementen zijn aan de tuinzijde gesitueerd. In parkeren wordt voorzien op eigen terrein met circa 21 parkeerplaatsen aan de achterstraat. Meer informatie over de verhuur van deze appartementen wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development is partner van het eerste uur in Nieuw Delft en realiseert een derde deel van Nieuw Delft. Naast project Floris in de Coendersbuurt, realiseert Ballast Nedam Development ook het project Guldenwater in het Van Leeuwenhoekkwartier; het grootste project in Nieuw Delft in aanbouw.

Projectdetails

Start bouw: Verwacht: najaar 2020
Oplevering: Verwacht: 2021 – 2022
Ontwikkelaar: Ballast Nedam Development
Ontwerp:
Bouwbedrijf:
Projectwebsite: www.woneningezichtopdelft.nl
Contactinfo makelaar: Van Silfhout & Hogetoorn
nieuwbouw@vansilfhout.nl
015– 2125288