Project omschrijving

Guldenwater: wonen aan de rand van de Delftse binnenstad

Guldenwater ligt ingeklemd tussen de Irene Boulevard, Nieuwe Gracht en het Van Leeuwenhoekpark. Het Van Leeuwenhoekpark is ‘het groene hart’ van Nieuw Delft. Het noordelijk deel van de Van Leeuwenhoek(singel) werd in het verleden Gulde(n)water genoemd. Hier ligt de oorsprong van de naam van dit bijzondere project. Het gebied biedt niet alleen een variatie aan nieuwe stedelijke functies, maar ligt praktisch ook nog eens naast het historisch centrum van Delft. Wil je onbezorgd en rustig wonen in de luwte van het levendige centrum, dan is Guldenwater jouw plek!

De bouw van de 85 luxe vrije sector huurappartementen is gestart, prognose oplevering is 3e kwartaal 2020. De appartementen variëren in grootte en het aantal kamers. Allemaal worden ze opgeleverd met een complete keuken voorzien van inbouwapparatuur en luxe afgewerkt sanitair. Bovendien is er een mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats!

Interesse? Naar verwachting start de verhuur in het voorjaar van 2020. Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief via www.hureninguldenwater.nl. Dan houden we je automatisch op de hoogte!

Guldenwater biedt ook koopwoningen aan, kijk hiervoor op https://nieuwdelft.nl/portfolio/guldenwater-koop/.

Guldenwater hoekaanzicht