Project omschrijving

Guldenwater

Met Guldenwater realiseert Ballast Nedam Development 177 fraaie appartementen en 7 royale parkwoningen in het Van Leeuwenhoekkwartier. 41 van deze appartementen, o.a. aan de Ireneboulevard, de parkzijde en de Nieuwe Grachtzijde, evenals de 7 parkwoningen aan het van Leeuwenhoekpark betreffen koopwoningen. De overige woningen worden in het vrije sector-segment verhuurd (https://nieuwdelft.nl/portfolio/guldenwater-huur/).

Appartementen en parkwoningen

De koopappartementen variëren van 44 tot 139 m2 en hebben balkons op het zuidwesten, zuiden of zuidoosten. Er is ook een aantal appartementen met een royaal dakterras. De parkwoningen zijn royale vierlaags woningen van circa 199 m2 met een tuin en de mogelijkheid voor een dakterras. Prachtig gelegen aan het van Leeuwenhoekpark waant u zich middenin de stad toch in het groen. Doordat de woonkamer op de gehele eerste verdieping ligt heeft u hier een schitterend uitzicht op.

Impressie Guldenwater blok 5

Duurzaamheid en comfort

Bij Guldenwater koopt u met een appartement of parkwoning een huis dat voldoet aan de laatst standaard. De woningen worden standaard gasloos en dus all electric uitgevoerd. Door goede isolatie, ventilatie en vloerverwarming bent u ervan verzekerd dat u een aankoop doet die helemaal van deze tijd is. Verantwoordelijk richting de volgende generaties en op de korte termijn fijn vanwege het comfort.

Meer informatie

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met verkopende makelaar Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars. Kijk voor meer informatie ook op www.guldenwater.nl.

Impressie van Guldenwater