Project omschrijving

Het Kruikhuis

Het luxe appartementencomplex “Het Kruikhuis” valt direct op met zijn de bijzondere met baksteen gemetselde gevel, inspringend met erkers en buitenruimtes.

Alle elf “zelfbouwers” in de straat hebben hun architect de opdracht gegeven het huis van hun dromen te ontwerpen waar ze zelf in gaan wonen. Dat levert een divers straatbeeld op met het Kruikhuis als trots en groots middelpunt.

Geïnspireerd door jaren dertig

Het Kruikhuis is vernoemd naar de bekende Delftse cartograaf Nicolaas Kruik. Architect Rob Kruse heeft een eigen identiteit gecreëerd met een knipoog naar de Amsterdamse school en het zakelijk expressionisme van de jaren dertig. Het ontwerp, de diversiteit aan woningen, het hoge en luxe afwerkingsniveau, de magistrale centrale ingang op dubbele hoogte met gekleurd glas, de eigen balkons en terrassen, en zelfs de achtergevel maken het Kruikhuis uniek.

Het Kruikhuis krijgt vier grote luxe appartementen, en twee split-levelwoningen met patio op de begane grond. Ieder appartement heeft de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats. Stuk voor stuk uniek qua indeling en oppervlakte. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Duurzaam ontwerp

Er is maximaal aandacht besteed aan duurzaamheid, met toepassing van de nieuwste, energie- en kostenbesparende technieken en aansluiting op eigen warmtepomp installatie en zonnepanelen. In de zomermaanden wordt de lagere bodemtemperatuur gebruikt om te koelen. Alles zonder gas. Geluids- en temperatuur isolatie niveau liggen ver boven de wettelijke norm. Er is een energiezuinige lift.

Voor meer informatie en brochure ga naar: https://www.vandaalmakelaardij.nl/nl/nieuwbouw/project/kruikhuis/5c1c78215b91a303a8b5da62

  • impressie van de Voorgevel Kruikhuis
  • Impressie locatie van het kruikhuis