Project omschrijving

VOLT

VOLT geeft Delft energie, het is dé nieuwe woonplek waar de oude binnenstad zijn nieuwe lading krijgt. Nieuwe bewoners die de binnenstad van Delft verrijken en de moderne gemakken combineren met het historische karakter. VOLT is een duurzaam energiezuinig gebouw met 130 vrije sector huur appartementen.

VOLT is in 2020 opgeleverd aan de eerste huurders. Benieuwd of er nog woningen beschikbaar zijn? Kijk dan op: www.hureninvolt.nl

Energie en duurzaamheid

VOLT geeft jou energie. Je woont op een energieke plek, dicht bij het station en dus ideaal om het hele land in te reizen. En natuurlijk dichtbij al het goede en leuks wat de binnenstad van Delft te bieden heeft. Maar vergis je niet, Nieuw Delft heeft de ambitie om de leukste woonplek van Delft te worden. Winkels, restaurants en voldoende ruimte om je te ontladen na een drukke werkdag.

VOLT levert je energie. Het duurzame gebouw met “groene” daken, helpt je om zuinig met energie om te gaan. De optimale isolatie in combinatie met moderne installatie en techniek zorgen voor een A++ energie label. Als je zelf even wilt opladen., kies je een plekje in de binnentuin of één van de heerlijke terrassen in de buurt.

Park view
Impressie van gebouw VOLT in Nieuw Delft
Impressie van gebouw VOLT in Nieuw Delft
Gold