Project omschrijving

The Family Delft

The Family Delft is een nieuwbouwproject dat aan de Röntgenweg komt, tussen het gebouw X-Ray en het spoor. The Family is een appartementengebouw dat bestaat uit 94 middeldure huurappartementen voor alle soorten huishoudens. De 94 appartementen zijn tussen de 50 en 120 m2 groot. Het gebouw maakt straks deel uit van de buurt Abtswoudse Hof.

Voor iedereen

Steeds meer mensen willen in de stad blijven wonen. Maar niet voor iedereen is een eengezinswoning met tuin financieel haalbaar of wenselijk. Ook bestaan huishoudens uit veel verschillende samenstellingen, van alleenstaanden tot gezinnen met meerdere kinderen. The Family speelt daarop in.

Toekomst gericht

In The Family komen slim ingerichte appartementen met één of meerdere woonlagen. Er worden bepaalde voorzieningen in het gebouw gedeeld, zoals een gezamenlijke klusruimte, een bijeenkomstruimte en twee collectieve daktuinen met terrassen op de 1e en 5e verdieping. Er is veel gedeelde ruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Daarbij is er extra aandacht voor de buitenruimte voor kinderen om te kunnen spelen.

Er zijn appartementen beschikbaar voor uiteenlopende huishoudens. Daarmee is het gebouw voor gezinnen op de toekomst gericht. Binnen het eigen gebouw kun je doorstromen naar een volgende levensfase.

Deelmobiliteit en bereikbaarheid

Om in te spelen op de veranderende mobiliteitsbehoefte komt er in het gebouw een mobiliteitshub voor e-bikes (fietsen en bakfietsen) en elektrische scooters. Vlak naast het gebouw worden een aantal deelauto’s geplaatst. Daarnaast komen er 54 parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage en zal er voldoende ruimte zijn voor fietsen in de gedeelde fietsenberging. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en het centrum en het nieuw aan te leggen Van Leeuwenhoekpark zijn op loop- en fietsafstand.

Verhuur

De middeldure huurwoningen zullen verhuurd gaan worden door het BPD Woningfonds. Dit is een woningfonds dat bestaat uit duurzame, betaalbare nieuwbouwhuurwoningen bestemd voor huishoudens met een middeninkomen, zoals (her)starters, gezinnen en zelfstandig wonende ouderen. Het fonds ontwikkelt appartementen en eengezinswoningen in stedelijke omgevingen binnen en buiten de Randstad. De huurprijzen liggen meestal tussen de 650 en 1.000 euro per maand. De exacte huurprijzen voor de appartementen van The Family zijn nog niet bekend.

Meer weten?

Meer informatie over The Family? Kijk eens op: www.thefamilydelft.nl

Projectdetails

Bouw gestart: Maart 2022
Oplevering: Verwacht: Q4 2023
Ontwikkelaar: BPD
Ontwerp: ANA Architecten
Bouwbedrijf: Nog niet bekend
Projectwebsite: www.thefamilydelft.nl
Contactinfo verhuurder: Nog niet bekend