Project omschrijving

Zelfbouwgroep GO Van Leeuwen

“Aan de Nieuwe Gracht in het Leeuwenhoekkwartier heeft onze bouwgroep een optie kunnen nemen op een prachtige kavel van circa 17 meter breed. Een ideale plek voor ruime en zon-georiënteerde appartementen. De grootte en indeling van de appartementen zijn uiteraard volledig individueel invulbaar. Er is plaats voor circa 8-12 appartementen. We bieden mogelijkheden voor combinaties van wonen en werken.”

Op dit moment heeft de bouwgroep onder deskundige begeleiding van architect Sophie Valla en procesbegeleider Maikel Gielens het schetsontwerp afgerond. Kwaliteit en duurzaamheid zijn vanzelfsprekende basisuitgangspunten voor dit ontwerp. Evenals een moderne knipoog naar de geschreven architectonische thema’s. Eind vorig jaar heeft er overleg plaatsgevonden met de supervisor van het gebied over de architectonische uitstraling van ons gebouw. Tegelijkertijd vond er een eerste toetsing plaats of het ontwerp paste binnen de randvoorwaarden vanuit het kavelpaspoort.

Onze bouwgroep is nog niet compleet! Wij vinden het ontzettend leuk als je bij ons wilt aansluiten en als bouwgroepslid mee wil praten over je nieuwe woon- en werkomgeving. Sluit je aan! Informatie over de bouwgroep, de doelstellingen en het schetsontwerp kun je opvragen bij Maikel Gielens: m.gielens@live.nl / 06-53666132.

Bekijk ook de website: www.demajesteitdelft.nl

  • Impressie van de voorgevel van het gebouw
  • Impressie van het interieur van het gebouw 'De Majesteit'
  • Impressie van het interieur van het gebouw 'De Majesteit'