Project omschrijving

Kom in contact met de CPO-groepen die nog leden zoeken

Een woning die aansluit op je woonwensen? Met zelfbouw heb je die mogelijkheid. Er zijn nog zelfbouwgroepen van de groepskavels in het zuidelijke deel van Nieuw Delft op zoek naar leden. Interesse in deze vorm van zelfbouw? Deze groepen komen graag met je in contact. Hieronder stellen zij zich voor.

Wekt een van de oproepen je interesse en wil je kennismaken? Neem dan rechtstreeks contact op via de gegevens die bij de groep vermeld staan.

Blauwgroep

Blauwgroep biedt op een hoekkavel een mooie kans voor nieuwe leden (toekomstige eigenaren) die een woning zoeken met uitzicht op de Nieuwe Gracht. De gekozen houtbouw constructie is een duurzame oplossing. Er zijn nog verschillende woningen beschikbaar van ongeveer 50m², 65 à 75 m², 92m², 110 m² en 125 m². De gezamenlijke ruimte tussen het hofje en de gezamenlijke tuin biedt mogelijkheden als een extra gastruimte of voor samenkomsten van bewoners.

Bij vragen of interesse, neem contact met Sophie, bel: 0640780563 of stuur een e-mail naar info@sophievalla.nl.

CPO LeeuwenHoek

Welkom bij CPO LeeuwenHoek, een actieve zelfbouwgroep met een gedeelde passie voor duurzaam bouwen. Wij zijn verheugd dat ons bijzondere nieuwbouwproject in Nieuw Delft al voor 75% gevuld is. Op een prachtige locatie aan de parkzijde biedt CPO Leeuwenhoek geïnteresseerden de kans om nog deel uit te maken van een fijne groep die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Er zijn nog verschillende woningen beschikbaar van 70m² tot 130m². Aarzel niet om deze kans te grijpen om te wonen in een duurzaam en luxe appartement omringd door groen.

Neem bij vragen of interesse contact op via info@smnlarchitecten.nl of download hier de verkoopinformatie.

Samenbouwproject Nieuwe Gracht

Er zijn nog 4 woningen beschikbaar binnen onze CPO, we zitten bijna vol! De beschikbare appartementen variëren van 66 m² tot 86,5 m². Bijzonder binnen onze CPO is dat we aan twee gebouwen tegelijk werken, en dat betekent lagere bouw- en advieskosten. Ook gaan we als enige CPO aanbesteden, waarmee we een beter prijsniveau kunnen realiseren. Verder zijn de gedeelde voorzieningen onderscheidend, denk aan gemeenschappelijke ruimtes, gedeelde tuin, logeerkamer, klusruimte, gym, wasmachine ruimte. Tot slot zijn we zeer voortvarend want we starten begin september met de bouw. De groep is levendig en heel divers: join the club!

Neem bij vragen of interesse contact op via kk@bureaumassa.nl of kijk op de website van Bureau Massa.

BlueTulipHomes

Zoek je een betaalbaar appartement? BlueTulipHomes is een uniek bouwproject dat binnenkort van start gaat, we hebben nog 2 deelnemers nodig. Wat maakt ons project zo speciaal? Normaal gesproken heeft een project een projectontwikkelaar en een aannemer, en wordt alles uitbesteedt. Hier is dat anders, want er is de mogelijkheid om te participeren/meebouwen in het bouwproces, met als resultaat dat jouw woning nog betaalbaarder wordt. Je bouwt letterlijk zelf mee aan jouw eigen droomwoning! Ervaring in de bouw is niet nodig, iedereen kan helpen en bouwkosten verlagen.

Bij vragen of interesse, bezoek bluetuliphomes.nl of neem contact op via 0633029990.

VERTICO

VERTICO heeft nog ruimte voor nieuwe leden! VERTICO is een enthousiaste bouwgroep. Er is een fraai ontwerp dat is goedgekeurd door de supervisor. We zijn op weg naar de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Uiteraard is het voor nieuwe leden mogelijk om nog inspraak te hebben op de indeling van hun eigen appartement.

De appartementen in VERTICO zijn ongeveer 50 m², 75 m² en 95m². Aan de westzijde hebben de appartementen een terras over de volledige breedte van het appartement met uitzicht over de Nieuwe Gracht. Terwijl de appartementen aan de oostgevel gelegen zijn aan de rustige en groene binnentuin die alleen toegankelijk is voor bewoners van de omliggende gebouwen.

Bij vragen of interesse, neem contact op met joost@openarchitects.nl.