Stel: je wilt graag in de stad wonen. Je kiest voor een appartement, maar af en toe mis je toch die tuin, auto of meer speelruimte voor de kids. Hoe handig zou het dan zijn als je al die dingen kunt delen met je buren? Met dat idee ontstond The Family: het nieuwe complex aan de Röntgenweg.

Community building

The Family is een community building met huurappartementen. Naast een eigen appartement, hebben de bewoners toegang tot een gedeelde huiskamer, klusruimte, daktuin en speeldek voor de kids. Dat is handig en ook nog eens gezellig. The Family is eind 2023 klaar.

Deelvervoer

In Nieuw Delft woon je centraal en stap je gemakkelijk op de fiets, trein, bus of tram. Soms heb je toch een auto nodig. Op veel plekken in Nieuw Delft worden daarom deelauto’s aangeboden. Zo ook bij The Family. Hier komt een mobiliteitshub met e-bikes, e-bakfietsen en elektrische auto’s.

Wist je dat…

Deelvervoer in Nieuw Delft voor iedereen te gebruiken is, ook als je er niet woont? Kijk bijvoorbeeld eens bij de hub van Delft Mobility, op het parkeerterreintje aan de Engelsestraat.

.

Impressie van gebouw The Family