Save the date: volgende editie Nieuw Delft Presenteert op 21 september

Op zaterdag 21 september opent de gemeente Delft haar deuren weer met de vierde editie van Nieuw Delft Presenteert. Op deze open dag kunt u zowel binnen als buiten nader kennismaken met het nieuwe stadsdeel Nieuw Delft. U bent tussen 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom in de publieksruimte van het stadskantoor van Delft, Stationsplein 1.

Het is bijna een jaar na de vorige Nieuw Delft Presenteert. De afgelopen maanden zijn grote, zichtbare stappen gezet in het projectgebied. Rondom het station – het noordelijk deel van Nieuw Delft – zijn de vele bouwkranen niet te missen en wordt er driftig gebouwd aan bijvoorbeeld Antoni, The Student Hotel en VOLT. De Coendersbuurt is nagenoeg afgerond. Maar er zijn ook stappen gezet op de zuidelijke velden: het gebied tussen de Ireneboulevard en X-Ray/Leeuwenstein. Deze velden krijgen steeds meer een gezicht door ontwikkelingen als het Porseleinen Hof, The Family Delft en PoortMeesters.

Programma

Samen met onze partners vertellen wij u graag meer over zowel de concrete plannen als de eerste ideeën binnen deze bijzondere gebiedsontwikkeling op zaterdag 21 september. U komt u ook meer te weten over het woon- en kavelaanbod in Nieuw Delft, kunt de maquette bekijken en er zijn presentaties en rondleidingen. De komende tijd werken we verder aan het programma voor 21 september. Wilt u een seintje krijgen als er meer bekend is? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief via de homepage!