Start verkoop Gezicht op Delft

Dinsdag 14 mei start de verkoop van de appartementen en grachtenpanden Gezicht op Delft in Nieuw Delft. U bent die avond van harte welkom van 19.00 tot 21.00 uur in Sociëteit Het Meisjeshuis, aan de Oude Delft 112. Het aanbod bestaat uit 17 grachtenpanden en 25 appartementen, allemaal inclusief parkeerplaats.

Gezicht op Delft is het derde project van Ballast Nedam Development in Nieuw Delft. Eerder ontwikkelde zij de projecten Floris en Guldenwater, en in de nabije toekomst zullen daar nog andere projecten in Nieuw Delft bij komen. In totaal worden 42 nieuwbouw koopwoningen gerealiseerd bestaande uit bijzonder royale grachtenpanden aan de Westsingelgracht en een appartementencomplex met 21 luxe appartementen en 4 penthouses. Gezicht op Delft is ontworpen door FARO Architecten uit Lisserbroek.

Appartementen
Verreweg de meeste appartementen hebben zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienstdoet. Het eerste appartement kent twee verdiepingen en is feitelijk een maisonnette met een eigen entree aan de Westsingelgracht. Verdieping twee tot en met vijf van het complex telt steeds vijf vierkamerappartementen. Verdieping vijf en zes zijn beide uitgerust met twee top-penthouses van meer dan 210 m2. De top-penthouses op de vijfde verdieping hebben de beschikking over een enorm terras. Alle appartementen beschikken grenzend aan de living over een eigen buitenruimte met prachtig uitzicht. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in het souterrain van Gezicht op Delft.

De appartementen zijn te koop vanaf circa € 550.000 v.o.n. met enkele specials vanaf € 485.000 v.o.n. De penthouses zijn te koop vanaf € 1.040.000 v.o.n.

Grachtenpanden
De 17 grachtenpanden kennen allemaal vijf woonlagen en hebben de entree aan de autovrije Westsingelgracht. De auto parkeert u op eigen erf aan de achterzijde van uw grachtenpand, onder een deel van de eerste verdieping en de terrastuin. De begane grond doet daarmee dienst als royale entreepartij met toilet en berging. De eerste en tweede verdieping zijn twaalf meter diep en zo’n vijf meter breed, de eerste verdieping heeft extra hoogte met een binnenmaat van 3m. Hier bevinden zich de living in combinatie met een royale open woon-leef-keuken, al dan niet extra met elkaar verbonden door een vide. Aan de achterzijde van de eerste verdieping bevindt zich uw terrastuin van zo’n dertig vierkante meter. Verdieping drie heeft twee ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom, en de badkamer. Op deze etage is ook het tweede toilet. De vierde verdieping tenslotte heeft twee slaapkamers, een berging en de technische ruimte, die u ook als extra berging kunt benutten.

De grachtenpanden zijn te koop vanaf € 800.000 v.o.n.

Afwerking
De woningen van Gezicht op Delft zijn luxe afgewerkt. Qua duurzaamheid presteren de woningen beter dan de opgelegde normen en waarden. De woningen worden gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd en zijn zo goed als energieneutraal, want gebouwd binnen de visie van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw).

Meer informatie is te vinden op de website www.woneningezichtopdelft.nl en via de makelaar: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, telefoonnummer: 015-2125288