Ruim 600 bezoekers tijdens Nieuw Delft Presenteert

Afgelopen zaterdag organiseerden we samen met ruim 15 partners de vierde editie van Nieuw Delft Presenteert! Het evenement, dat plaatsvond op het stadskantoor van Delft, werd door ruim 600 geïnteresseerden bezocht. Op de informatie- en woonmarkt kwamen bezoekers meer te weten over onder meer de plannen en het woningaanbod in Nieuw Delft.

Vooral de verkoop en verhuur van woningen kon zaterdagmiddag op veel belangstelling rekenen. Voor het evenement om 13.00 uur startte, hadden verschillende geïnteresseerden zich al voor de deur verzameld. Op de woonmarkt werden projecten gepresenteerd die al in de verkoop of verhuur zijn zoals Antoni, Gezicht op Delft, Guldenwater, INK, PoortMeesters en drie zelfbouwgroepen (GO NEW DELFT, Kruikhuis en Majesteit). Ook waren Huis van Delft, Mercury en VOLT aanwezig – projecten die op dit moment in de presale en -huurfase zijn.

Nieuwe zelfbouwkavels
Op Nieuw Delft Presenteert kwamen bezoekers ook meer te weten over de ongeveer 14 nieuwe zelfbouwkavels op veld 6. Deze zelfbouwkavels worden uitgeven door de Projectorganisatie Nieuw Delft en liggen bij de Ireneboulevard en de Nieuwe Gracht. De inschrijvingen voor de kavels starten begin oktober.

Plannen, presentaties en rondleidingen
De woonmarkt werd aangevuld met de eerste plannen van DUPON Vastgoed voor veld 2.5, de plannen van Pieter van Foreest voor een woonzorglocatie, Synchroon met Porseleinen Hof en BPD met The Family Delft. Er waren diverse presentaties over onder meer mobiliteitsoplossingen in Nieuw Delft / de Spoorzone, de broedplaats van I Change en over hoe Nieuw Delft inspeelt op klimaatsveranderingen in het Van Leeuwenhoekpark’. Tijdens vier rondleidingen konden geïnteresseerden Nieuw Delft ook buiten verder ontdekken – zo mochten in totaal 30 bezoekers mee de bouwplaats op, voor een exclusieve rondleiding door gebouw Antoni.

Bekijk hieronder de foto’s van de dag: