Zelfbouwcafé 12 december

In november vond het eerste Zelfbouwcafé plaats over de 22 nieuwe zelfbouwkavels van veld 6 zuid. Ook het tweede Zelfbouwcafé staat inmiddels gepland, namelijk op maandag 12 december.

Programma en aanmelden

Tijdens het eerste Zelfbouwcafé kwam u meer te weten over de kavels, het zelfbouwproces en de uitgifte. De presentatie kunt u hier terugkijken. Tijdens het Zelfbouwcafé op 12 december gaan we verder in op het Kavelpaspoort, dat dan waarschijnlijk ook online staat. Waar moet u bijvoorbeeld aan denken als het gaat om duurzaamheid en klimaatadaptatie? Hoe zit het met het parkeren van auto’s, fietsen en deelvervoer?

De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 20.30 uur en vindt plaats in SC Delfland (Van Bleyswijckstraat 72, Delft), op korte afstand van het stadskantoor.

Aanmelden Zelfbouwcafé

Eerste avond gemist?

Was u niet bij het Zelfbouwcafé van 16 november? Geen probleem, u bent van harte welkom bij het tweede Zelfbouwcafé. We blikken op 12 december ook kort terug op wat er tijdens het eerste Zelfbouwcafé is verteld.

Laatste zelfbouwkavels

De zelfbouwkavels van veld 6 zuid vormen de laatste reeks zelfbouwkavels van Nieuw Delft. Hier krijg je de kans om een woning te realiseren die helemaal aan je woonwensen voldoet. De kavels liggen in het zuidelijk deel van het Van Leeuwenhoekkwartier, tussen het toekomstige Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht. Er komen twee soorten kavels vrij: ongeveer 16 zelfbouwkavels en 6 grotere groepskavels. De komende maanden organiseert de gemeente verschillende Zelfbouwcafés voor geïnteresseerden. De inschrijvingen starten in het eerste kwartaal van 2023. Lees meer >>

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige bijeenkomsten en ander kavelnieuws? Laat dan uw gegevens achter via dit interesseformulier.

Kaartje met de ligging van de zelfbouwkavels van veld 6 zuid. De kavels liggen tussen de Engelsestraat en de Nieuwe Gracht, linksboven is de Delftse binnenstad.