Verhuur van appartementen VOLT gestart

De verhuur van de studio’s en appartementen in VOLT is gestart!  Belangstellenden kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.hureninvolt.nl.

 VOLT is een nieuwbouwproject aan de Ireneboulevard in Nieuw Delft, met in totaal 130 vrije sector huurwoningen. Afgelopen week werd de laatste metselsteen gelegd. Daarmee is de buitenkant van het complex klaar. De appartementen worden naar verwachting aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd.

Verhuur
De woningen worden verhuurd door Amvest. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor studio’s en 2-, 3- en 4-kamerappartementen, met huurprijzen tussen de €800 en €1.300. Meer weten over de verhuur en inschrijving? Kijk dan op de website van VOLT bij Veelgestelde vragen.

Duurzaam
VOLT bestaat uit drie duurzame gebouwen, gegroepeerd rond een plein. Dit binnenplein vormt het hart van het complex – een levendige plek waar je elkaar kunt ontmoeten. In het plan wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van duurzame materialen. Ook wordt bodemwarmte toegepast en liggen de daken vol met zonnepanelen. Op de begane grond is ruimte voor horeca, winkels en kantoren.

De eerste inschrijfperiode loopt tot 18 november 12:00. Schrijf je in via www.hureninvolt.nl.

  • Impressie van gebouw VOLT in Nieuw Delft
  • Park view
  • Gold
  • Impressie van gebouw VOLT in Nieuw Delft