Verkeershinder Nieuwe Gracht

Aannemer Boele en Van Eesteren werkt vanaf 13 mei aan het verwijderen van de damwanden op de bouwplaats van het woonzorgcomplex van Pieter van Foreest en Woonbron in Nieuw Delft. Door de beperkte ruimte op de bouwplaats, is het noodzakelijk om de Nieuwe Gracht enkele dagen af te sluiten voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Op maandag 13 mei en dinsdag 14 mei start de aannemer aan de zijde van de Nieuwe Gracht met de aansluiting op de Ireneboulevard. Dit levert nauwelijks verkeershinder op. Dan wordt op de Nieuwe Gracht slechts een deel van de voorsorteerstrook richting de Ireneboulevard afgesloten.

Van woensdag 15 mei tot en met vrijdag 17 mei is de Nieuwe Gracht tussen de Engelsestraat en de Ireneboulevard afgesloten in beide richtingen. Deze stremming is alleen tussen 7.00 en 16.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid vanaf de Deltaweg via de Engelsestraat. Vrachtverkeer wordt verzocht om te keren. Ter plaatse wordt de omleiding aangegeven met borden en er zijn verkeersregelaars aanwezig. Het bestemmingsverkeer voor Leeuwenstein wordt omgeleid via de Groene Haven en Engelsestraat. Buiten de genoemde werktijden is de weg open.

Eventuele aanvullende informatie bij onvoorziene (weers)omstandigheden wordt via de projectwebsite van Boele & van Eesteren gecommuniceerd.