De inschrijving voor de verkoop van 21 luxe appartementen en 4 spectaculaire penthouses in ‘Gezicht op Delft’ is gestart. 

Tijdloze appartementen

Gezicht op Delft bevindt zich aan de Ireneboulevard, met uitzicht op de plek waar Vermeer zijn iconische schilderij ‘Gezicht op Delft’ maakte. De appartementen van ‘Gezicht op Delft’ zijn verdeeld over 5 lagen. De verdiepingen van het appartementencomplex tellen steeds vijf vier-kamer appartementen van 120 tot 150 m2. De appartementen hebben grenzend aan de living een eigen royale buitenruimte. Op de bovenste twee verdiepingen bevinden zich vier penthouses. De appartementen zijn te koop vanaf €499.000 v.o.n. De royale penthouses zijn te koop vanaf €1.040.000 v.o.n.

Verreweg de meeste appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienstdoet. De centrale entree van het complex is gesitueerd aan de Ireneboulevard, waar ook het openbaar vervoer diverse halteplaatsen heeft. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain met de mogelijkheid tot het plaatsen van een oplaadpunt.

Impressie van woongebouw Gezicht op Delft

Duurzaamheid

 

De appartementen worden ‘all-electric’ uitgevoerd (en dus gasloos), zijn zo goed als energieneutraal en komen in aanmerking voor een aantrekkelijke groenhypotheek. Door goede isolatie, zonnepanelen, ventilatie, vloerverwarming en vloerkoeling ben je ervan verzekerd dat je een aankoop doet die helemaal van deze tijd is.

 

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie is te vinden op de website www.woneningezichtopdelft.nl en via makelaar Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, Tel.: 015-2125288. De inschrijfperiode waarin kopers hun voorkeur bekend kunnen maken loopt van 15 september om 17:00 tot zondag 27 september 23:59.

impressie van het penthouse van Gezicht op Delft in Nieuw Delft