Verkoop De Hooghe Delft gestart

De verkoop van de woningen in De Hooghe Delft is onlangs gestart. In totaal zijn er 27 koopappartementen beschikbaar. Het gebouw komt te liggen aan het Van Leeuwenhoekpark en de Ireneboulevard, op korte afstand van station Delft en de historische binnenstad.

Impressie van gebouw De Hooghe Delft. Een wit gebouw met getrapte opbouw. Onderin het gebouw is het logo van Filmhuis Lumen te zien.

Het plan

De Hooghe Delft wordt een gebouw van tien verdiepingen. Filmhuis Lumen is van plan zich te vestigen op de onderste twee verdiepingen, met horeca en een terras in het park. Op de andere verdiepingen komen kantoren en de appartementen.

Interesse?

Er zijn nog appartementen beschikbaar. Heeft u interesse? Kijk voor meer interesse op www.dehooghedelft.nl of neem contact op met Van Daal Makelaardij in Delft.

Kantoorruimte

Ook belangstellenden voor de kantoorruimte kunnen zich melden bij de makelaar of via de projectwebsite. De kantoorverdieping bestaat uit ruim 870 m2 bruto vloeroppervlak, exclusief algemene ruimten.

Duurzaam

De Hooghe Delft wordt een duurzaam gebouw met een bijzonder laag energieverbruik: onder meer door goede isolatie, efficiënte installaties met PV-panelen en de toepassing van aardwarmte en -koeling. Ook is er rekening gehouden met klimaatadaptatie en natuurinclusie. Op de daken is ruimte voor de berging van regenwater en in de gevel komen neststenen voor vogels en insecten, die worden aangetrokken door het naastgelegen park.

Start bouw

De start van de bouw staat voorlopig gepland in het voorjaar van 2023. Dat gebeurt als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, er voldoende woningen zijn verkocht en de grond bouwrijp is opgeleverd.