PoortMeesters start verkoop

De verkoop van de 59 stadswoningen en 55 appartementen van PoortMeesters is gestart. De woningen in PoortMeesters kenmerken zich door duurzame en innovatieve technieken, waaronder 3D-printen, een duurzaam wateropvangsysteem en een klimaatadaptieve binnentuin.

Delfts Blauw keramiek

PoortMeesters, een project van Ballast Nedam Development en BPD Ontwikkeling, bestaat uit een carré van aaneengeschakelde appartementen en herenhuizen. PoortMeesters dankt haar naam aan de twee poorten bekleed met 3d-geprint Delfts Blauw keramiek.

Stadswoningen

De duurzame stadswoningen zijn er in verschillende varianten en kunnen nog verder worden aangepast aan de wensen van kopers. De stadswoningen zijn er in 3- en 4-woonlagen variërend van 131 m2 tot 258 m2 woonoppervlakte. Standaard beschikken alle stadswoningen over minimaal 3 slaapkamers. Verder komen er in het plan 2-, 3-, en 4-kamerappartementen, lofts en een penthouse. 

Klimaatadaptief

De groene en klimaatadaptieve binnentuin vormt het hart van het gebouw en is een natuurlijk verlengstuk van de privétuinen. Ook heeft elke woning een eigen energievoorziening en wordt een groot opvangsysteem gerealiseerd, waar al het regenwater in wordt opgevangen. Parkeren voor bewoners wordt opgelost onder de daktuin in de parkeergarage.

Impressie van PoortMeesters, een stadswoning met 3 lagen in Nieuw Delft

Impressie van de poort van PoortMeesters met delftsblauwe tegels.

Inschrijfperiode

Tijdens de inschrijfperiode kun je de verkoopdocumenten, waaronder de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk, vinden op www.poortmeesters.nl. Je kunt je inschrijven op maximaal 5 bouwnummers tot 23 juli 17:00.