Wonen in Antoni

Wil je wonen naast de historische binnenstad van Delft, het Van Leeuwenhoekpark en station Delft? In Antoni zijn tien luxe appartementen en een penthouse te koop.

Antoni wordt een uniek gebouw: hier staan wonen, ontmoeten, verbinden, beleven en verblijven centraal. Een ontmoetings- en verblijfsplek pur sang, met een transparante plint die door zijn hoge, glazen gevel uitnodigt tot meedoen, meedenken, aansluiten, binnenkomen. Antoni ligt straks naast de historische stad van Delft, het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, Pavarotti en op de hoek van het busplein bij station Delft.

In Antoni zijn inmiddels alle 28 studio’s verkocht. Er zijn nog 10 luxe appartementen en 1 riant penthouse te koop. In Antoni woon je anders dan anders. Je hebt veel keuze in verschillende appartementen qua grootte, maar ook qua indeling. Die kies je namelijk zelf! Tegelijkertijd heb je een mooi balkon, dakterras of daktuin met adembenemend uitzicht over Delft. De koopsom van de appartementen start bij € 875.000 v.o.n., inclusief twee badkamers en een toilet met tegels en sanitair.

Nieuwsgierig? Voor meer informatie zie www.woneninantoni.nl

Impressie van Antoni