Woonaanbod in Nieuw Delft

Nieuw Delft is volop in beweging. Steeds meer gebouwen worden opgeleverd, en nieuwe bewoners doen hun intrek. Speel jij ook met de gedachte om naar Nieuw Delft te verhuizen? Wij delen graag met je welke woningen momenteel beschikbaar zijn. 

Huis van Delft

impressie huis van Delft

De appartementen in het kenmerkende Huis van Delft, pal naast station Delft, zijn nu te koop. De appartementen variëren in afmetingen van ca. 50 m2 tot 220 m2, en prijzen beginnen bij € 389.000 v.o.n.

Meer informatie op de website.

Nieuw Delftse Poort

impressie van Nieuw Delftse Poort

Zelf opdrachtgever zijn voor je nieuwe woning? Zodat het helemaal aansluit bij jouw woonwensen? Dat kan in ‘Nieuw Delftse Poort’. Er zijn nog drie appartementen beschikbaar in dit CPO-project.

Meer informatie op de website.

Porseleinen Hof

Impressie van Porseleinen Hof in Nieuw Delft

De 17 eengezinskoopwoningen aan de Ambachtsstraat, onderdeel van het Porseleinen Hof, gaan naar verwachting in september in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich alvast inschrijven.

Meer informatie op de website. 

PoortMeesters

Impressie PoortMeesters

De bouw van PoortMeesters is in volle gang, en bijna alle woningen zijn reeds verkocht. Op de vijfde verdieping van dit kenmerkende gebouw is nog één penthouse te koop.

Meer informatie op de website. 

Gezicht op Delft

Impressie Gezicht op Delft

In ‘Gezicht op Delft’ woon je op een steenworp afstand van de Delftse binnenstad, en kijk je vanaf je balkon uit over het kabbelende water in de Kolk. Alle appartementen hebben een luxe afwerking, en er zijn mogelijkheden voor eigen inbreng. Er is nog één penthouse beschikbaar.

Meer informatie op de website. 

Woonnieuwsbrief

Ieder kwartaal sturen wij een digitale nieuwsbrief over het woonaanbod in Nieuw Delft. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan hieronder, door te kiezen voor ‘nieuws over woon- en kavelaanbod’.