Woonaanbod in Nieuw Delft

Nieuw Delft is volop in beweging. Steeds meer gebouwen worden opgeleverd, en nieuwe bewoners doen hun intrek. Speel jij ook met de gedachte om naar Nieuw Delft te verhuizen? Wij delen graag met je welke woningen momenteel beschikbaar zijn. 

Gezicht op Delft

Impressie Gezicht op Delft

In ‘Gezicht op Delft’ woon je op steenworpafstand van de Delftse binnenstad, en kijk je vanaf je balkon uit over het kabbelende water in de Kolk. Alle appartementen hebben een luxe afwerking, en er zijn mogelijkheden voor eigen inbreng.

Er is nog één appartement en een penthouse beschikbaar. Ga naar de website van Gezicht op Delft voor meer info.

Nieuw Delftse Poort

impressie van Nieuw Delftse Poort

Zelf opdrachtgever zijn voor je nieuwe woning? Zodat het helemaal aansluit bij jouw woonwensen? Dat kan in ‘Nieuw Delftse Poort’. Er zijn nog drie appartementen beschikbaar in dit CPO-project.

Antoni

Altijd al pal naast het station willen wonen? Dat kan in Antoni! In het nog beschikbare penthouse heb je een koninklijk uitzicht over de stad en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark.

PoortMeesters

De bouw van PoortMeesters is inmiddels begonnen, en ook de verkoop van de woningen gaat hard. Op de vijfde verdieping van dit kenmerkende gebouw is nog één penthouse te koop.

Woonnieuwsbrief

Ieder kwartaal sturen wij een digitale nieuwsbrief over het woonaanbod in Nieuw Delft. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan hieronder, door te kiezen voor ‘nieuws over woon- en kavelaanbod’.