Save the date: Nieuw Delft Presenteert

Op zaterdag 16 september vindt de zevende editie van Nieuw Delft Presenteert plaats! Verken de verborgen plekjes tijdens een begeleide wandeltour. Doe mee aan een van de workshops. Of ga zelf op pad met een routekaart of kinderspeurtocht.

Bijzondere gebouwen

Onderweg hoor je alles over de nieuwe, bijzondere gebouwen in Nieuw Delft. Bijvoorbeeld Huis van Delft, PoortMeesters en De Hooghe Delft. Maar de route voert ook langs groene plekken die worden aangelegd, zoals het Van Leeuwenhoekpark, Tuin van Delft en de natuurlijke oever aan de Nieuwe Gracht.

Speurtocht en workshops

Kinderen kunnen een speurtocht doen, of meedoen met een van de workshops. Leer bijvoorbeeld hoe je een muurtje metselt. Ontdek hoe je supersterke constructies bouwt. Of kom erachter hoe we in Nieuw Delft droge voeten houden – ook als het héél hard regent.

Eén van de toegangspoorten. Het gebouw PoortMeesters is licht van kleur, daarbinnen is een boogvormige poort te zien, bekleed met blauwe tegels. Door de poort heen zie je de binnentuin liggen.

Woningaanbod

Toe aan een break? Haal onderweg een hapje en drankje bij een van de horecazaken in Nieuw Delft. Aan het einde van de dag strijk je neer in het Van Leeuwenhoekpark, voor een filmpje in de open lucht. Heb je interesse in een woning in Nieuw Delft? Tijdens de open dag hoor ook je welke woningen er nog te koop en te huur staan.

Meer informatie

Nieuw Delft Presenteert duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Het programma verschijnt half augustus online op deze pagina.