Zelfbouwcafé 16 november

Begin 2023 komen er ongeveer 22 nieuwe zelfbouwkavels vrij in het zuiden van Nieuw Delft. Heeft u interesse in een individuele kavel of groepskavel? Kom dan naar het Zelfbouwcafé op woensdag 16 november. Deze avond komt u meer te weten over de kavels, het zelfbouwproces en de uitgifte.

Bekijk hier de presentatie >>

Programma en aanmelden

De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur en vindt plaats in het stadskantoor van  Delft. Na een presentatie en vragenronde is er gelegenheid voor vragen. Ook kunt u deze avond kennismaken met andere zelfbouwers in spe.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige bijeenkomsten en ander kavelnieuws? Vul dan onderstaand formulier in.

Houd mij op de hoogte

Laatste zelfbouwkavels

De zelfbouwkavels van veld 6 zuid vormen de laatste reeks zelfbouwkavels van Nieuw Delft. Hier krijg je de kans om een woning te realiseren die helemaal aan je woonwensen voldoet. De kavels liggen in het zuidelijk deel van het Van Leeuwenhoekkwartier, tussen het toekomstige Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht. Er komen twee soorten kavels vrij: ongeveer 16 zelfbouwkavels en 6 grotere groepskavels. De komende maanden organiseert de gemeente verschillende Zelfbouwcafés voor geïnteresseerden. De inschrijvingen starten in het eerste kwartaal van 2023. Lees meer >>

Kaartje met de ligging van de zelfbouwkavels van veld 6 zuid. De kavels liggen tussen de Engelsestraat en de Nieuwe Gracht, linksboven is de Delftse binnenstad.