Zelfbouwcafé 29 augustus: Vragenuurtje

Donderdag 29 augustus vindt het tweede Zelfbouwcafé van de zomer plaats! Tussen 19:00 tot 21:00 uur kun je terecht in het stadskantoor met al je vragen over de nieuwe kavels en over het zelfbouwproces.

Dit najaar start de verkoop van ongeveer 14 kavels op veld 6, in het zuidelijk deel van Nieuw Delft. Tijdens het eerste Zelfbouwcafé in juli presenteerden we het concept-kavelpaspoort voor de nieuwe zelfbouwkavels. Heb je na deze avond toch nog vragen, bijvoorbeeld over wat er allemaal mogelijk is, of over het zelfbouwproces? Of kon je niet bij de eerste bijeenkomst aanwezig zijn? Je bent van harte welkom tijdens het tweede Zelfbouwcafé op 29 augustus.

Tussen 19:00 en 21.00 uur is het team Nieuw Delft in de publiekshal aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met andere zelfbouwers in spe en ideeën met elkaar uit te wisselen. Zo is het mogelijk om een appartementengebouw te realiseren met een groep zelfbouwers, of om wonen en werken op een kavel te combineren. Laat je even weten of je langskomt? Dat kan door te mailen naar: tvstarrenburg@delft.nl. Bedankt!

Wil je meer weten over de kavels, kijk op de webpagina over de zelfbouwkavels van veld 6.

Let op: deze bijeenkomst is geen herhaling van het zelfbouwcafé op 18 juli j.l., maar een inloopuurtje voor al uw resterende vragen. Heeft u de presentatie van 18 juli gemist? De slides zijn hier terug te vinden.

Foto van een bouwplaats