Zelfbouwcafé 23 februari

Interesse in zelfbouw? Op donderdag 23 februari vindt het vierde Zelfbouwcafé plaats. Daarbij staan de 22 nieuwe zelfbouwkavels centraal die dit voorjaar vrijkomen in Nieuw Delft. Het programma voor deze avond vindt u hier.

Eerdere Zelfbouwcafés

Tijdens de eerste twee Zelfbouwcafés vertelden we meer over de kavels, het zelfbouwproces en de uitgifte. De presentatie over de kavels en het zelfbouwproces van 16 november kunt u hier terugkijken. De presentatie over het kavelpaspoort van 12 december kunt u hier terugkijken. Op dinsdag 24 januari gaven we u informatie over het proces, tips en ervaringen van andere zelfbouwers. Ook waren er een bouwbegeleider, hypotheekadviseur en verschillende architecten aanwezig. Op 7 februari was er tot slot een Meet & Greet voor geïnteresseerden in CPO.

Was u er niet bij deze avonden? Geen probleem, u bent van harte welkom bij het vierde Zelfbouwcafé. U leest alle informatie over het zelfbouwproces op de website. Stel uw vragen gedurende de avond of mail ons via nieuwdelft@delft.nl.

Laatste zelfbouwkavels

De zelfbouwkavels van veld 6 zuid vormen de laatste reeks zelfbouwkavels van Nieuw Delft. Hier krijgt u de kans om een woning te realiseren die helemaal aan uw woonwensen voldoet. De kavels liggen in het zuidelijk deel van het Van Leeuwenhoekkwartier, tussen het toekomstige Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht. Er komen twee soorten kavels vrij: ongeveer 16 zelfbouwkavels en 6 grotere groepskavels. De inschrijvingen starten in maart 2023. Lees meer >>

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige bijeenkomsten en ander kavelnieuws? Laat dan uw gegevens achter via dit interesseformulier.

Kaartje met de ligging van de zelfbouwkavels van veld 6 zuid. De kavels liggen tussen de Engelsestraat en de Nieuwe Gracht, linksboven is de Delftse binnenstad.