Project omschrijving

Guldenwater

Parkwoningen, koop- en huurappartementen

Impressie Guldenwater appartementen

In oktober 2018 werd de bouw van Guldenwater feestelijk ingeluid. Met dit woongebouw is Nieuw Delft 177 fraaie appartementen en 7 royale parkwoningen rijker, gelegen aan de Ireneboulevard, het Van Leeuwenhoekpark en de Nieuwe Gracht. Ballast Nedam Development heeft 41 van deze appartementen en de 7 parkwoningen verkocht. De overige woningen zijn vrije sector-huurwoningen.

Ballast Nedam Development partner eerste uur

Wethouder gemeente Delft Raimond de Prez: “Ballast Nedam Development is onze partner van het eerste uur in Nieuw Delft en realiseert een derde deel van Nieuw Delft. Zij ziet haar lange adem beloond en neemt met Guldenwater direct het grootste project in Nieuw Delft in aanbouw.”

Impressie van Guldenwater

Appartementen en parkwoningen

De koopappartementen variëren van 44 tot 139 m2 en hebben balkons op het zuidwesten, zuiden of zuidoosten. Er is ook een aantal appartementen met een royaal dakterras. De parkwoningen zijn royale vierlaags woningen van circa 199 m2 met een tuin en de mogelijkheid voor een dakterras. Prachtig gelegen aan het van Leeuwenhoekpark waant u zich middenin de stad toch in het groen. Doordat de woonkamer op de gehele eerste verdieping ligt heeft u een schitterend uitzicht hierover.

Duurzaamheid en comfort

Bij Guldenwater koopt u met een appartement of parkwoning een huis dat voldoet aan de laatst standaard. De woningen worden standaard gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd. Door goede isolatie, ventilatie en vloerverwarming bent u er van verzekerd dat u een aankoop doet die helemaal van deze tijd is. Verantwoordelijk richting de volgende generaties en op de korte termijn fijn vanwege het comfort.

Project details

Oplevering: 2020
Ontwikkelaar: Ballast Nedam Development
Ontwerp: FARO Architecten
MOKE Architecten