Nieuws

Het laatste nieuws over de ontwikkelingen in Nieuw Delft, woning- en kavelaanbod en bouwwerkzaamheden.

Home/Nieuws
Nieuws2020-06-17T07:27:10+00:00

Nieuw Delft Presenteert… digitaal!

Vanaf 2021 begint ook de bouw in het zuidelijk deel van Nieuw Delft, tussen de Ireneboulevard en gebouw X-Ray. Wil je meer weten over de plannen voor dit gebied? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond op 10 december!

26 november 2020|

Gemeente Delft en DUPON Vastgoed ondertekenen ontwikkelovereenkomst

Afgelopen vrijdag, 9 oktober, is tussen gemeente Delft en DUPON Vastgoed de Ontwikkelovereenkomst getekend voor de uitwerking van het bouwprogramma voor een multifunctioneel gebouw op Veld 2.5 in Nieuw Delft. Met deze ondertekening wordt de volgende stap in de planontwikkeling gezet en komt de realisatie van het plan weer een stukje dichterbij.

12 oktober 2020|

The Student Hotel geopend

Aan het stationsplein en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark heeft The Student Hotel zijn deuren geopend. In het hotel kunnen studenten een (tijdelijke) kamer huren en hotelgasten een overnachting boeken. Ook beschikt het hotel over een restaurant en een co-working ruimte waar flexibele kantoorruimte gehuurd kan worden.

8 oktober 2020|

De Coendersbuurt is klaar

Na vijf jaar bouwen is de Coendersbuurt klaar. De kleinschalige woonbuurt, die bekendstaat om het grote aantal zelfbouwwoningen, is de eerste van de drie buurten binnen Nieuw Delft die is voltooid.

20 juli 2020|

Verkoop PoortMeesters van start

De verkoop van de 59 stadswoningen en 55 appartementen van PoortMeesters is gestart. De woningen in PoortMeesters kenmerken zich door duurzame en innovatieve technieken, waaronder 3D-printen, een duurzaam wateropvangsysteem en een klimaatadaptieve binnentuin.

9 juli 2020|
Go to Top