Nieuws

Het laatste nieuws over de ontwikkelingen in Nieuw Delft, woning- en kavelaanbod en bouwwerkzaamheden.

Home/Nieuws
Nieuws2020-06-17T07:27:10+00:00

Nieuw Delft krijgt circulaire uitkijktoren

Aan de Westlandseweg verrijst een wel heel bijzonder object: een tijdelijke, circulaire uitkijktoren. De houten toren is ontworpen en wordt gebouwd door Edmund Thomas Green en Ludvig Sundberg, die eind 2019 een ontwerpwedstrijd wonnen.

2 februari 2021|

Deelmobiliteit in Nieuw Delft? Denk mee!

Hoe denk jij over deelmobiliteit bij jou in de buurt? Graag horen wij je mening. De resultaten uit de enquête zullen we meenemen in de gesprekken die de gemeente met aanbieders van deelmobiliteit gaat voeren. De enquête kan tot 14 februari worden ingevuld.

29 januari 2021|

Nieuw Delft wordt steeds mooier

In en rond Nieuw Delft hebben veel buurtbewoners mooie en goede ideeën voor hun woonomgeving. Of die omgeving nu al af is, of nog in afwachting op de bouw. Dit najaar zijn daar weer twee mooie toevoegingen bijgekomen: een buurtbank in de Coendersbuurt én een informatiebord in het tijdelijk park aan de Engelesestraat.

3 december 2020|

Nieuw Delft Presenteert… digitaal!

Vanaf 2021 begint ook de bouw in het zuidelijk deel van Nieuw Delft, tussen de Ireneboulevard en gebouw X-Ray. Wil je meer weten over de plannen voor dit gebied? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond op 10 december!

26 november 2020|

Gemeente Delft en DUPON Vastgoed ondertekenen ontwikkelovereenkomst

Afgelopen vrijdag, 9 oktober, is tussen gemeente Delft en DUPON Vastgoed de Ontwikkelovereenkomst getekend voor de uitwerking van het bouwprogramma voor een multifunctioneel gebouw op Veld 2.5 in Nieuw Delft. Met deze ondertekening wordt de volgende stap in de planontwikkeling gezet en komt de realisatie van het plan weer een stukje dichterbij.

12 oktober 2020|

The Student Hotel geopend

Aan het stationsplein en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark heeft The Student Hotel zijn deuren geopend. In het hotel kunnen studenten een (tijdelijke) kamer huren en hotelgasten een overnachting boeken. Ook beschikt het hotel over een restaurant en een co-working ruimte waar flexibele kantoorruimte gehuurd kan worden.

8 oktober 2020|