Nieuws2021-10-19T11:09:25+00:00

Werkzaamheden Nieuwe Gracht noord

Komende maanden werken we aan de definitieve inrichting van de Nieuwe Gracht noord. De aannemer legt onder andere het voetpad, de laatste parkeervakken en de middenberm aan. Vanaf 31 oktober gaat de weg gedurende 1 week dicht.

29 september 2022|

Informatieavond 13 oktober

Op donderdag 13 oktober is er een informatieavond over Nieuw Delft. Deze avond vertellen we meer over de ontwikkelstrategie voor het zuidelijk deel van veld 6.

27 september 2022|

Van plein naar park

Afgelopen zondag veranderde het pop-up park van Nieuw Delft in een openluchtbioscoop! Deze dag kon je drie films bekijken op de plek waar straks het Van Leeuwenhoekpark komt. De buitenbios was de feestelijke afsluiter van het pop-up park.

19 augustus 2022|

Buitenbios in het pop-up park

Film kijken in het toekomstige Van Leeuwenhoekpark? Op zondag 14 augustus kan het! Die dag organiseren Nieuw Delft, Filmhuis Lumen en de buren van het park - The Student Hotel, Anne&Max en Ibis Styles – een gratis buitenbios op de plek waar het park komt.

4 augustus 2022|

Zomer in het pop-up Van Leeuwenhoekpark

Eind augustus is het zover: dan begint de aannemer met de aanleg van het Van Leeuwenhoekpark! Voor de eerste schop de grond gaat, kunnen we ook deze zomer al even oefenen. Op het plein bij de fontein strijkt namelijk een pop-up parkje neer.

14 juli 2022|

Feestelijke start van Porseleinen Hof

Donderdag 30 juni vierden ERA Contour en Synchroon de aftrap van Porseleinen Hof en Porseleinen Toren. Frank van Vliet, de nieuwe gebiedswethouder voor Nieuw Delft, mocht de feestelijke handeling verrichten.

7 juli 2022|