Nieuws2021-10-19T11:09:25+00:00

I CHANGE, bedankt!

Na twee jaar heeft I CHANGE eind 2021 de deuren van haar tijdelijke broedplaats in Nieuw Delft gesloten. Aan alle vrijwilligers: enorm bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

7 januari 2022|

Tijdelijke inrichting Van Leeuwenhoekpark gestart

Met het plaatsen van nieuwe plantenbakken en een kerstboom is de tijdelijke inrichting tussen The Student Hotel en Antoni gestart! Nieuw Delft heeft de handen ineengeslagen met buurtbewoners en ondernemers om de ruimte naast het busplein een leuke, tijdelijke invulling te geven, tot de aanleg van het Van Leeuwenhoekpark start.

20 december 2021|

Aanleg Van Leeuwenhoekpark Noord start volgende zomer

In de zomer van 2022 start de aanleg van het eerste deel van het Van Leeuwenhoekpark. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat eind dit jaar de eerste schop al de grond in zou gaan. Doordat de planning van verschillende bouwprojecten is veranderd, is het noodzakelijk om de planning van het park bij te stellen. 

6 september 2021|

Woonaanbod in Nieuw Delft – zomer 2021

Nieuw Delft is volop in beweging. Steeds meer gebouwen worden opgeleverd, en nieuwe bewoners doen hun intrek. Speel jij ook met de gedachte om naar Nieuw Delft te verhuizen? Wij delen graag met je welke woningen momenteel beschikbaar zijn. 

22 juli 2021|
Ga naar de bovenkant