Nieuws

Het laatste nieuws over de ontwikkelingen in Nieuw Delft, woning- en kavelaanbod en bouwwerkzaamheden.

/Nieuws
Nieuws2019-02-21T12:16:50+00:00

Wonen in Antoni

Wil je wonen naast de historische binnenstad van Delft, het Van Leeuwenhoekpark en station Delft? In Antoni zijn tien luxe appartementen en een penthouse te koop. Antoni wordt een uniek gebouw: hier staan wonen, ontmoeten, verbinden, beleven en verblijven centraal.

1 februari 2019|

Feestelijke start bouw Guldenwater

De start bouw van 177 appartementen en 7 parkwoningen in het Van Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft is een feit! Gisteren werd de bouw feestelijk ingeluid door wethouder Martina Huijmans en ontwikkelaar Ballast Nedam Development.

12 oktober 2018|

Park Spoorloos: de achtertuin van het stationsgebouw

Over een paar maanden kunnen we in Nieuw Delft genieten van een gloednieuw parkje. De eerste contouren van 'Park Spoorloos' zijn al zichtbaar, maar hoe ziet de stationstuin er straks uit als hij af is? We vroegen het aan Pia Kolfschoten, die als landschapsarchitecte aan het ontwerp werkte.

26 september 2018|

Zonnebloemen op veld House of Delft

Het begon met één zonnebloem, maar de afgelopen weken zijn er wel honderden uitgekomen. Na het succes van het tulpen dit voorjaar zaaide Stichting DelftBloeit voor de tweede keer een bloemenveld in naast station Delft.

14 augustus 2018|