Project omschrijving

Plaats voor serieuze zelfbouwers in het CPO-project Nieuw Delftse Poort

Vanaf zaterdag 12 oktober is het een feit, de CPO-bouwgroep Nieuw Delftse Poort heeft van de gemeente Delft groen licht gekregen om haar bouwinitiatief voor een CPO-project in het Van Leeuwenhoekkwartier in Veld 6 uit te werken. Op de begane grond komt een fysiotherapiepraktijk. Op de verdiepingen zijn er 12 tot 14 woonappartementen. Hoe groot die worden is aan de deelnemers zelf. Begin januari zal de bouwgroep de definitieve grondreservering aangaan.

De bouwgroep Nieuw Delftse Poort werkt samen met Studio Huijgens en Bureau NZ. Voor hen is dit het derde CPO-project in Nieuw Delft. Het Grachtenhuis Nieuw Delft werd in 2014 opgeleverd en het project Van Leeuwenhoek Speciaal zal in december worden opgeleverd. Alle CPO-projecten zijn gevestigd aan de Nieuwe Gracht in Nieuw Delft.

Er is nog ruimte voor enkele serieuze deelnemers in deze bouwgroep. Voor wat betreft de bouwkosten wordt uitgegaan van stichtingskosten vanaf €4.000 per m2 GO. Wilt u in Nieuw Delft gaan wonen en heeft u belangstelling om deel te nemen aan de bouwgroep, laat het ons weten.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth Janson.
post@studiohuijgens.nl

locatie CPO Nieuw Delftse Poort in Veld 6Schetsmaquette Bouwgroep Nieuw Delftse Poort Veld 6

Flyer met meer info over Bouwgroep Nieuw Delftse Poort is hier te vinden:

https://nieuwdelft.nl/wp-content/uploads/2019/09/Flyer-Info-Bouwgroep-Nieuw-Delftse-Poort.pdf