Project omschrijving

Plaats voor serieuze zelfbouwers in het CPO-project Nieuw Delftse Poort

In het CPO-initiatief Nieuw Delftse Poort zijn nog enkele appartementen en één werkstudio beschikbaar. Wil jij je eigen appartement indelen en samen met anderen een eigen woongebouw ontwikkelen? 

De bouwgroep Nieuw Delftse Poort heeft in Nieuw Delft de kans gekregen om in het Leeuwenhoekkwartier haar eigen bouwplan te ontwikkelen. In het gebouw komen 10 appartementen, 1 woonstudio en 2 werkstudio’s. Het wordt een unieke plek om te wonen en te werken. Op loopafstand van zowel de mooie Delftse binnenstad, alsook het trein- en busstation. De bouwlocatie zelf grenst aan de Nieuwe Gracht en heeft zicht op het nieuwe Van Leeuwenhoekpark, dat met haar 40 meter breedte en 600 meter lengte het groene hart zal vormen in de nieuwe wijk.

impressie van de voorgevel van Nieuw Delftse Poort

De bouwgroep Nieuw Delftse Poort werkt samen met Studio Huijgens en Bureau NZ. Voor hen is dit het derde CPO-project in Nieuw Delft. Het Grachtenhuis Nieuw Delft werd in 2016 opgeleverd en het project Van Leeuwenhoek Speciaal in januari 2020. Alle CPO-projecten zijn gevestigd aan de Nieuwe Gracht in Nieuw Delft.

Er is nog ruimte voor enkele serieuze deelnemers in deze bouwgroep. Wil je in Nieuw Delft wonen en heb je belangstelling om deel te nemen aan de bouwgroep? Kijk dan op de website van Nieuw Delftse Poort en neem contact op. 

  • locatie CPO Nieuw Delftse Poort in Veld 6
  • Getekende plattegrond met locatie van Nieuw Delftse Poort