Project omschrijving

De Delvenaer

De Delvenaer ligt aan het Van Leeuwenhoekpark en maakt deel uit van de nieuwe wijk Nieuw Delft en het project Guldenwater. De Delvenaer bestaat in totaal uit 51 nieuwbouw huurwoningen, verdeeld over twee woonblokken. In De Delvenaer kan je studio’s en 2- en 3- kamer woningen huren variërend van 50 m² tot 98 m². Net afgewerkte appartementen voorzien van een ruim balkon. Een parkeerplaats huren is mogelijk.

Nieuwe wijk, dezelfde trots

Nieuw Delft wordt dé nieuwe woon- en werkomgeving van Delft. Een ambitieuze, moderne plek waar wonen, werken en ontmoeten elkaar vinden in een breed woningaanbod, een fraai langgerekt park door de wijk bovenop de spoortunnel en circa 50.000 m² kantoorruimte. Het park in combinatie met de nieuwe gracht die van noord naar zuid door de wijk loopt, garandeert volop groen en water. En dat alles op loopafstand van de historische binnenstad van Delft.

Wonen aan het Van Leeuwenhoekpark

Het Van Leeuwenhoekpark wordt straks ‘het groene hart’ van Nieuw Delft. Het park komt letterlijk op het dak van de spoortunnel te liggen en bevindt zich direct voor Guldenwater. Het park begint bij het Centraal Station en loopt door tot aan woonboulevard Leeuwenstein. Dat is fraai groot gebied van ongeveer 2,5 hectare, met de potentie om uit te groeien tot een heerlijk levendige plek in de binnenstad.

Met andere woorden, wonen in De Delvenaer betekent genieten van het beste van Delft.

Meer informatie? Bekijk de website en schrijf je in: https://www.hurenindedelvenaer.nl/

  • Impressie Guldenwater blok 5
  • Impressie Guldenwater blok 2
impressie van de locatie van De Delvenaer