Bouwwerkzaamheden Pieter van Foreest en Woonbron buiten reguliere werktijden

Boele & van Eesteren werkt op dit moment aan het woonzorgcomplex met sociale huurwoningen van Pieter van Foreest en Woonbron. De aannemer gaat in december de keldervloer van de parkeergarage storten en afwerken. Het beton storten vindt plaats gedurende reguliere werktijden (07.00 – 19.00 uur). Aansluitend wordt de keldervloer machinaal uitgevlakt, ook wel vlinderen genoemd. Deze werkzaamheden kunnen doorlopen tot na 24.00 uur. Helaas is de overlast van geluid en verlichting van het werkgebied aan de Ireneboulevard niet te voorkomen. Boele & van Eesteren doet zijn uiterste best om de activiteiten zo snel mogelijk af te ronden, zodat de overlast beperkt blijft.

Geplande data

Het afwerken van de vloer gebeurt wanneer het beton aan de oppervlakte is uitgehard. Dit is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en hierdoor is erg lastig te bepalen wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Het storten en vlinderen van de keldervloer van de parkeergarage wordt in 3 fasen uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats op de volgende data:

  • dinsdag 12 december
  • donderdag 14 december
  • woensdag 20 december

Eventuele wijzigingen in data door onvoorziene weersomstandigheden worden via de projectwebsite van Boele & van Eesteren gecommuniceerd.