Bewonersboekje LeeuwenDeel

Benieuwd naar de mogelijkheden om te wonen in het LeeuwenDeel? Het verder uitgewerkte ontwerp is te zien in het bewonersboekje, uitgebracht door Common City Development. Geïnteresseerden kunnen het digitale boekje aanvragen en hun vragen aan het ontwikkelaarsteam stellen op woensdag 6 maart tussen 16.00 en 18.00 uur in de hal van het stadskantoor.

Aan het toekomstige van Leeuwenhoekpark komt het LeeuwenDeel, een woongebouw met een levendige plint. Afgelopen maanden is met verschillende partijen gewerkt aan het voorlopig ontwerp. Dat is een gedetailleerdere uitwerking van onder andere de twaalf woningen in het gebouw. In de uitwerking zijn de wensen van geïnteresseerden meegenomen evenals het gevoel voor de omgeving, historie en materiaal.

In een bewonersboekje presenteert Common City Development de mogelijkheden om te wonen in LeeuwenDeel. Geïnteresseerden kunnen het digitale bewonersboekje aanvragen via info@commoncity.nl. Op woensdag 6 maart van 16.00 tot 18.00 uur staat het ontwikkelaarsteam van Common City voor u klaar in de hal van het stadskantoor om met u in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.

Meer weten? Lees verder op de website van LeeuwenDeel.

Het LeeuwenDeel