Highlight Delft: waar kunst en technologie samenkomen

Tijdens Highlight Delft vind je in de Delftse binnenstad exposities waarbij kunst en technologie samenkomen. Er zijn twee verschillende wandelroutes die langs alle onderdelen van het programma leiden. Ook in Nieuw Delft worden verschillende plekken en exposities uitgelicht.

Bekijk Delft ondergronds op een panoramisch scherm ‘View Beneath Delft’ in de Stationshal. The Social Hub toont in hotelkamers verschillende exposities waaronder ‘Curved Sounds’ met geluidsgolven die vergeleken kunnen worden met een 8D-geluidssysteem en ‘EyeSeeDifferent’ waar je ontdekt hoe verschillend we de wereld ervaren. Mis ook ‘House of Henri’ niet, te zien bij Delft Marketing in Huis van Delft. Een tentoonstelling die je meeneemt in de geschiedenis van voormalig hoogleraar en ontwerper Henri Baudet.

Highlight Delft vindt plaats van 15 tot en met 17 februari van 17.30 tot 23.00 uur op verschillende locaties in de Delftse binnenstad. Dit jaar draait het festival onder meer om Artificial Intelligence (AI). Het thema is Do you see what I see. Meer weten over het evenement en het programma? Bekijk de website van Highlight Delft.

Het jaarlijkse kunst- en technologiefestival is een Testlab van de TU Delft. Rondom het thema ‘perceptie’ viert Highlight Delft dit jaar innovatie en verbeelding.

Highlight Delft 2024  highlight delft