26 maart: Inloopavond Gezicht op Delft en PoortMeesters

Op dinsdag 26 maart 2019 organiseert Ballast Nedam Development, samen met de projectorganisatie Nieuw Delft, een inloopavond voor hun projecten Gezicht op Delft en PoortMeesters. De avond vindt plaats op het Stadskantoor van gemeente Delft. U kunt vrij inlopen tussen 17.00 en 19.00 uur.

Let op: deze avond worden de ontwerpen gepresenteerd en wordt er meer verteld over de bouw. De projecten gaan nog niet in verkoop. Hiervoor wordt later in het jaar een bijeenkomst georganiseerd.

Projecten Gezicht op Delft en PoortMeesters

Ballast Nedam Development ontwikkelt het project Gezicht op Delft naast The Student Hotel in het Van Leeuwenhoekkwartier. Het plan bevat riante grachtenpanden en een kleinschalig appartementen-complex. De grachtenpanden liggen aan de Westsingelgracht – de ruime appartementen hebben uitzicht op de Kolk. In Abtswoudse Hof, tussen de Industriestraat en de Nieuwe Gracht, komt PoortMeesters. Een project van Ballast Nedam Development en BPD Ontwikkeling. Een stoer, stads en stevig woongebouw met royale stadswoningen en luxe appartementen aan de Nieuwe Gracht in Nieuw Delft.

Inloopbijeenkomst

Op de inloopavond komt u alles te weten over het definitieve ontwerp van deze twee projecten en de bouwlogistiek. U bent op van harte welkom tussen 17.00 – 19.00 uur op dinsdag 26 maart 2019 op het Stadskantoor  van Delft (Stationsplein 1, ingang via stationshal).

Aanmelden

De koffie en thee staan vanaf 16.45 uur klaar. We verzoeken u vriendelijk om u uiterlijk donderdag 21 maart 2019 aan te melden voor de bijeenkomst via nieuwdelft@delft.nl, of door te bellen naar 015-260 2611. Vermeld daarbij uw naam, e-mailadres en het aantal personen waarmee u komt.

Impressie Gezicht op DelftImpressie van Poortmeester